polunana Fotoğrafa bakarmısınız evde uyuz kardedım var krem kulanılıyo bebegı asla elemiyo ama uyuz dıye korktum
coraplarheptek polunana aynı koltukta bulunmak bile oturduğu tuvalete oturmak bile geçmesine sebep olabilir herkesin losyon kullanmasi gerekli aynı yerde yaşayan
zencizeytin polunana bebeğe dokunmamasi yeterli değil. Çamaşırlar vs sürekli sıcak suda yıkanmalı. Temas ettigi her yerden bulaşabilir. Ama bu sıcaktan olmus gibi duruyor sanki belinde bezinin denk geldiği yer mi
coraplarheptek polunana bebeğiniz için doktoruna danışın o gerekli olanı önerecektir ama siz yetskin losyonu kullanın aynı yerde yaşayan herkes
coraplarheptek polunana benim bebeğime ailemden bulasmisti ben geç anlamıştım siz takip edin aynı öyle bir taje ile başlıyor ama cogalabilir emin değilim bakın fotoğraf ekliyim çoğalmış halini
coraplarheptek polunana xabion çocuklar için olanı bebeğime yetişkinler için olanı kendimize direk geçirdi ama önce doktoru bir yerine sürün 12 saat bekletin alerjik belirti gostermezse tüm vucuda sürün dedi