yaseminsemih Merhaba oğlum 38 günlük özel mi devlet mi karar veremedik devlette yaptırıp memnun kalan varmı acaba ? Sorun yaşamak istemiyoruz erken doğdu da oğlum
Ezell023 yaseminsemih çarşamba yaptırdım canm 3buçuk aylık devlette yaptırdım. Özeller anneyi yanına alıyor ama devlette almıyorlar
Deletedmom117 yaseminsemih bende kırkı çıkmadan devlette yaptırdım çok sterildi hiç bi yere dokundurtmadılar yanına da aldılar hatta ben giremedim korktum ablamla eşim girdi yanına
2prenses1prens-annesi yaseminsemih beylikdüzü devlette yaptırdım eşimde bende oğlumun yanındaydık 3 aylıkken yaptırdım ama sıra bulamadık yoksaa daha erken yaptırırdık
arzuuu yaseminsemih yozgat şehir hastanesinde yaptırdım eşim ben gördüm yanına hatta kirvemiz bile yanimizdaydi Necip Fazil Aras doktorumuz çok teşekkür ediyorum kesinlikle tavsiye ederim
Kubra5151 Ezell023 ya birsey sorucam bizde dun yaptirdik 4 aylik pipisi bazen görünmüyor icine gidiyor kucuk oldugundan dedi doktor sizde yasadiniz mi boyle birsey aklima takiliyor🤔🤗
pdmrv bende devlette yaptirdim evet beni de almadilar ama 10dk dan az sürdü sonrasinda hemen çıkardılar. Özel hastaneler çok para alıyor
Ezell023 Alp_prens istediğin ayda gidersin öyle alırsın randevunu canm. Bir iki ay öncesi gidip sonraki aylara randevu veriliyor mu bilmiyorum yakın tarihte gitmek gerek bence
nihall75 2prenses1prens-annesi bende beylikdüzü devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.Ürolojiden mi çocuk cerrahından mı randevu almak gerekiyor? Siz hangi doktora yaptırdınız?
Ezell023 Kubra5151 yok canm yaşamadık bizimki görünüyor net bi şekilde. Ama çok şekilsiz duruyor ya ne zaman düzelir acaba 🙈
2prenses1prens-annesi nihall75 nüroloji galiba yanlış hatırlamıyosam 3 ay oldu yaptıralı dr isminide unuttun
Erenarden1 Merhabalar İzmir de 5 aylık bebeği sünmet eden bir devlet hastanesi var mı biliyor musunuz hanımlar
Dorugum yaseminsemih 2 aylikti devlette yaptirdim ve cok memnun kaldim dr umuzda harika bir kadindi ve cok ilgiliydi simdi testisleriyle alakalida yine o doktora gidicem ve nerdeyse butyn aile sunnetleri ona yaptirdik hepimiz cok memnunuz