Merhaba güzel anneler, kızım geçen agustostan beri yaklaşık 1 yıldır kekeliyor. Öncesinde o kadar akıcı net konuşurdu ki hiç susmadan şarkılar şiirler söyler tekerlemeler okur sürekli bıcır bıcır konuşurdu. 1 ağustosta uyandı ve takılmaya başladı oyun yapiyo zannettim, baktım bir iki gün aynı devam ediyor şok oldum ve uzman yardımı almaya başladım online olarak. Tabi bu arada kızım bazen ağzını kapatiyor anne ben konuşamıyor, neden konusamiyoruma kadar gitti cümlenin başını sonunu getiremiyordu. Veysel beyden seans aldık klasik şeyler üstüne düşme sende takıl vs. Bulunduğumuz şehirde de dil kojusma terapisti yoktu. İlk şubat ayında başladık hem psikolog hem de dil terapistine. Ara ara artıyor, ara ara azalıyor bazen kayboluyor yine ortaya çıkıyor ama kızımda çok şükür ikincil hareketler yok şuanda ve takılsa da kalabalık veya tenha konuşmasını tamamlıyor çekinmiyor. Fakat ben ben bu 10 aylık sürede kalbim ruhum paramparca oldu. İnsanların zaman zaman gulmelerine zaman zaman acıyarak bakışlarına şahit oldum. Kızıma bunları yansitmasam da her gece ağlıyorum bunun okulu var, arkadaşları, kendini ifade etmesi vs vs düşündükçe kalbim eriyor. Başına böyle bir durum gelen var mı neler yaptınız yada yapmadınız. Aslında o kadar çok makale de okudum ki ama sanırım birilerinin merak etme bizde böyleydim ama geçti demesini bekliyorum. Bu arada kızım takılmaya başladığında 41 aylıktı şimdi 51 aylık yani 4 buçuk yaşında.