D_deniz aslında gaz sorunu tabi her gün değil genelde uslu bebek ama bazen tutuyor aglamasi 45 günlük sadece dört gece beni rahatsız edip ağladı sabaha kadr tabi uykua geçişleri gece biraz zorluyor ciddi gaz sorunu yaşadı o günler ama doymadini sanmam süt içerken sinirlenio ağlıyor işte sürekli ikinmasi var ilk üç ay gaz sorunu normal dediler. Benim ki 2900 doğdu 37+4 te doğdu 5. Gün 2860 oldu 10. Gün 3200 oldu kilosu 1. Ay aşısına gittimde 4900 çıktı tombik bebek ben çok seviyorum. Seninkinin de kilosu gayet güzel. Bebeğim kalabalık ortamda da ağlıyor çünkü uyuyamio uyuyamayinva da sinirli oluyor misal sabah 10 dan 5 e kadr durmadı yani şiddetli ağlaması yok uyutuyom on dk sonda uyanio kucak istiodu en son yıkadım rahatladı uyudu sonra gaz sancısı çekti fark ettim göğsüme yatırdım en sevdi şekildir göğsümde uyumak saatlerce uyudu oldu yanımda eşim yada kaynanam varken iki saat uyudu olmuştur o şekilde masaj yaptım bu şekil gaz çıkarıyor tekrar uyudu 9 da uyandı bu kez burnu tıkalı diye süt içemio zorlanio sinirlenio ağlıyor eşime dedim uyumuyo diye 12 de eşim nöbetten gelip temisleyip gidecekti 11 budukta uyudu eşim geldi mecbur bebisi uyandirip temizledik burnunu aşırı dolmuş uykusundan ettim ya şimdi uyumuyo uykusu var uyku ağlaması azar azar ağlıyor ama uyumuyor gece uyudumu sabaha kadr sadece emmek için uyanır oda yarım uyki ile emer