Caglab Oğlum 3 yasında yarım gün kreşe vermeyi düşünüyorum artık kısmetse çalısmaya başlayacağım. Ama benden ayrılmayı istemiyor nasıl ayrıldınız yani bacagıma sarılır bırakmaz sizin süreçler nasıldı 🥹
Irmakmelegim Caglab valla kızım 2.5 yaşında başladı kreşe 3 4 günde alıştı bana bagimliydi öyle diyim ogretmen kriteri çok önemli diyebilirim bu konuda
Eftelya111 Caglab ilk hafta oryantasyon süreci olur zaten bir saat falan kalır günlük saatler uzatılır ilk hafta farklı geliyor sonra tam güne geçince biraz sıkıntı çıkarıyorlar ama sizin ki yarım günmüş çok zorlanmaz diye düşünüyorum
sara190 Caglab merhaba bende vericem de oğlumu sizce yarım gün mantıklı mı sabah versem öğleden sonra evinde uyusa vs mantığı var belki kayınvalidem başında durur diyorum da yoksa tüm gün mı kararsızım çok
Irmakmelegim Caglab tabi konuştum sen büyüdün artık okula başlıyorsun öğretmenin arkadaşların olcak oyunlar oynayacaksınız keyifli vakit geçireceksiniz dedim okulda da ilk 3 4 gün biraz zor oldu sonra gizli öğretmenine alisti
Caglab sara190 yani tüm gün bana bu yaş için çok fazla geliyor işçi gibi sabah 8 aksam 5 bide istekleri olmadan zorunda bırakmak buna, üzücü geliyor
sara190 Caglab evet ben 1 e kadar verip sonra evde uyusun istiyorum tabi kayınvalidem bakmayı kabul ederse