Torpiktospa evet kreş seçimi hareketli çocukta çok önemli. Ben başta çok bilindik bir koleje verdim ama biraz uzak diye eşim istemediği için ilk hafta alıp butik kreşe verdik. Memnun olan çoktu ama oğlum hiç sevemedi. Ama bu sene Doğa ve orman okulunda havalar çok soğuk da olsa okulun tulumları var giyip çıkıyorlardı her gün karda kışta. Farklı sınıflara gidiyorlar ayrı branş öğretmenleri var İngilizce müzik resim vs. Sınıfları bahçeye açılıyor bahçede salyangoz solucan hayvanlar toprak çamur derken sevdi baya burayı.Fiyat tabi yüksek, ama başka yere veremem yapamaz. Bir de hareketli çocukta öğretmen çok çok önemli geçen yılki öğretmeni için ben onu sevmiyorum o da beni sevmiyor diyordu çünkü oğlumu anlamıyordu. Bu senekine bayılıyor çok seviyor. Hareketli olduğu için oğluma göre davranıyor. 3. Okulumuz bu çoğunlukla özeller vaad ettiklerini pek yapmıyorlar sene içinde, bulunduğhnuz bölgede deneyimleyenlere sorabilirsiniz. Biz çok sıkıntı yaşadğımızdan Fikir olması için uzun yazdım, dilerim iyi bir kreş bulursunuz