Isimsizzz Kizlar bir kaç ay onceden tatil için yer ayirttirdik. Ama bu dönemde adet tarihlerim değişti. Tam tatilin basladigi gün adet oluyorum. Adet geciktirmek için önerileriniz varmı?
Zeynepp054 Isimsizzz Primolut diye bir hap var ben bir kere onu kullandım tatile gidecektik öncesinde başlanıyordu diye hatırlıyorum 🌸
Ecee_0661 Isimsizzz Ayy bende ayni sekil tam tatile gideceğimiz gun regl oluyorum yarin eczaneye gidip soracagim geciktirici ilac varsa alacagim intde var 3-4 gun önceden icilmesi lazim filan yaziyor ama eczaneye soracağım bakalım sizde öyle yapin olmadi.
Busra986532 Isimsizzz ben ilaç kullanmıştıö 1 hafta önvesinde başlamıştım balayında dubaiye gidecektik saatinde içmen lazım yoksa adet olursun. Karın ağrı oluyor ilaç adetini engellediğinden
Isimsizzz Ardenaden kaç gün önceden olduğu farkediyormu? Kaşık kaşık derken o kadar çok yutmak da zararlı olmazmi?
Ardenaden Ardenaden bisey olmaz bn sibava grecktm o yuzden icmistim 2 3 gun gunde 3 4 kasik cay kasigi
Zeynepp054 Isimsizzz Yok hiç birşey olmadı yan etki olarak ilacı bırakınca 1 2 gün içinde olmuştum sanki baya oldu kullandığım net hatırlamıyorum ama eczacıya sorun kesinlikle bir kaç gün önce başlanıyor etki etmesi için
Isimsizzz Ecee_0661 öyle düşünüyorum bana kesin çözüm lazım. Riske atmak istemiyorum. Ama yinede buraya bir sorayım dedim belki kullanan vardır diye.
Buglem_ Isimsizzz bende bı ilaç kullanmistim ismini tam hatırlamıyorum ama eczanden temin edebilirsiniz ilacı kullandiginiz surece gecikiyor ben herhangi bir yan etki görmedim
Isimsizzz Busra986532 hormon ilaci oldugu icin biraz cekindim acikcasi. ama olumsuz bir durum goren olmamis sanirim. gidip alayim bari. karin agrisiyla cozulcekse birsey olmaz ya