Birannemeselesiiiii Her gün veriyor musunuz yada haftada bikac defa mi yapıyorsunuz kizlaar merak ettim
aura_meselesi_bu_sekerim Birannemeselesiiiii 5 aylık bebeğe pirinç unu verilmez İllaki vereceksen yoğurt falan mayala evde az az onlardan ver
Ruvdem Birannemeselesiiiii 8 ay olmak üzere oğlum hala adam akıllı irmik pirinç unu vs vermem . Kilo alımı iyi neden vereyim ki sebze meyve yoğurt ilk suyu kıymalı yemekler yiyor bol bol şu an . Karbonhidrat ayaklandığında enerji ihtiyacı yükseldiğinde iyice az az vermeyi düşünüyorum .
ysmnp Birannemeselesiiiii benim bebeğimin süt yumurta buğday alerjisi var haftadw 2-3 gün veriyorum ben içine muz ve avokado eziyorum öyle veriyorum
Birannemeselesiiiii aura_meselesi_bu_sekerim biz de Dr kontrolunde zaten ek gıdaya 4. Ayda geçtik ve çok iştahlı olduğu için verilebilir denildi. Sadece aralıklarını uzun tutuyorum.
Birannemeselesiiiii Mrvsmt2502 ya bencede öyle aslında haftda 1 verebilirsin deyince sorayım dedim sizler de veriyor musunuz diye
Mrvsmt2502 Birannemeselesiiiii kızım 26 aylık hiç vermedim muhallebi tarzı şeylerde vermedim. Adam akıllı öğün yedirdim hep . Kendimiz akşam yemeğini pişmiş unla geçiştirmiyorsak bebeğede gerek yok
bal203 Mrvsmt2502 sacma bir yorum olmus pişmiş unla geçirmiyoruzda kalkıpta salcali yagli seylerde yemeyecek degl mi
dugme Birannemeselesiiiii 6 ay bitti asla vermedim vermemde armut elmayı suda haşla içine bebek irmiği köy blendardan geçir ver mis,formül mama yada anne sütüyle tarifler deneyebilirsin pirinç unu yerine yulaf unu keçiboynuzu unu.kullanabilirsun
cemree24 dugme Merhaba anne sütü kullanarak nasıl tarifler yapabilirim bebeğime? Pişmediği için stoktaki sütlerimi nasıl değerlendirebileceğimi bilemiyorum
livanurvealpinannesi61 Birannemeselesiiiii prinç unu sağlıklı değil bize doktor hiç önermedi. Prinçte arsenik var yani. Ne kadar sağlıklı olabilir ki. Faydası yok zararı var. Ben hiç prinç unu vermedim çocuklarıma.
tgbayy 1 kere organik pirinç unu verdim bende içine bebe bisküvisi ile kilo alması açısından ama yorumları okuyunca korktum şuan neden zararlı pirinç unu? İrmik mi vereyim? 6 aylık Her gün 1 meyve ve sebze tattırıyorum elma armut muz kabak ev yoğurdu vs
Bebegim38 tgbayy normalde arsenik var pirinçte çok iyi yıkanması ve o suyun dökülmesi lazım uzaklaştırmak için. Organiklerin arsenik miktarları neredeyse yok denecek şekilde sertifikaları da var zaten. Ben pirinç unu vereceksem su dolduruyorum dibe çökünce üst suyu döküyorum öyle veriyorum
bebegiminbesigicamdan Birannemeselesiiiii ben o kadar kotu bakmiyorum pirinc ununa gun icinde beslenmesi guzelse yani herseyden yiyor diyorsaniz ornegin elma armut havuc falan karistirip biraz daha tok tutmasi amaciyla verilebilir bence irmik pirinc unu yulaf ezmesi donusumlu kullanmistim ben o zararli o olmaz falan derken vercek bisey kalmiyor bebeklere
Birannemeselesiiiii bebegiminbesigicamdan irmiği veriyorum ama pirinç ununda soru isaretlerim vardı sadece. Ne zormuş ek gıda dönemi ayyy bı hepsinden yeseydi bizim yediklerimizin :)
NewMomm1 Birannemeselesiiiii bebek pirinç unu aldım ben. Muz eziyorum içine öyle veriyorum ama belli bir düzeni yok verecek bir şey gelmezse aklıma öyle başvuruyorum 6 ay 18 günlük oğlum biz 4 buçuk aylıktan beri ek gıda yiyoruz siz yeni başladıysanız tadımlarla ilerleyin