kezbanatalay 2,5 ay bebeğim var ama hala oyuncaklarını ya da herhangi bir şeyi tutmuyor Eline sıkıştırdığım zaman tutuyor bir süre sonra atıyor. Elimi falan tutuyor ama bu normal mi acaba
biraslananasi kezbanatalay normal merak etmeyin henüz ellerini bile yeni keşfetmeye başladı. Benim bebeğim de o zamanlar bilinçli bir şeyler tutmuyordu
gzdehlal kezbanatalay benimde oğlum 2 buçuk aylık oyuncak vs tutmuyor ama elimi kavrıyor ya da emzirirken kıyafetimi falan tutuyor gayet normal bir durum sosyal medyada ki paylaşımlar insanları biraz evhamlı yapıyor her bebek her gelişim özelliğini aynı dönemde göstermez kimi erken olur kimi geç olur
kezbanatalay ozlemkay gelişim özelliklerine baktığımda üç ay dolunca oyuncaklarını kavrar falan diye okudum da ondan biraz korktum ama sonuçta her bebeğin gelişimi farklı demi:)
kezbanatalay biraslananasi gzdehlal knnevah mombarbie_ evagizem teşekkürler kızlar cevaplarınız için belki biraz erken davranıyorum ama her şeyi kafaya takıyorum pimpirik biriyim o yüzden böyle şeylere de takılıyorum cevaplarınız içimi rahatlatıyor teşekkürler tekrardan 🌺
knnevah kezbanatalay benim oğlum 3 ay 17 günlük, iki gündür oyuncak tutmaya başladı. Uğraşa didine önünde tuttuğum oyuncağı tutuyor. 2,5 ay erken takmayın kafaya ☺️
mombarbie_ kezbanatalay 3. 4. Ay arası tam tutmaya başladı o zamanlar bende diyordum oyun halisin yatarken vs oyuncakları tutmuyor diye