Sedef221024 mom97X canım benimde yoktu sakın göğüs ucu falan alma alışmasın bende biraz zorlandım ama tutuyordu memenin ucunu birazcık elinle sık yani cimcikler gibi canın acır biraz ama tutar böyle sıkı bir şekilde o üç kısmını elinle az geriden sık ağzına tuttur zamanla bebek kendi çıkaracak zaten emdikçe
Betul3534 Benim de meme ucu yoktu ilk başta çok zorlandım.Bebekten önce de hep kafama takıyordum olursa emziremem diye.İlk başlarda silikon uç kulailandım bikaç kere sonra sürekli meme teklif ettim emerek kendisi çıkardı bebek zor ama başarabilirsin bence 🥰
klnkaysnr Şırınganın ucunu keserek meme ucunu çekin. Ucu büyüyecektir. Youtube da nasıl yapıldığı var.
mom97X Ruvdem komple kahverengi kısmı ağzına veriyorum ama ağzını çeviriyor sağa sola, emmiyor uç yok diye Silikon uç kesin çözüm diyosanız alayım ya, sütüm çok ama emmediği için pompa kullanmaktan kollarım mahvoldu
Ruvdem mom97X uç yok diye değildir o bebeğiniz daha minicik emmeyi yeni öğreniyor siz öğreteceksiniz ki öğrenip emsin . İlk 1 hafta herkes zorlanmıştır burda aldırana kadar kiminin gelmez kiminin ki almaz . Alışır merak etmeyin . Uç konusunda da yani burda en az 10 kişi fayda gördüğünü söylüyor . Daha ne kadar kaç kişi daha onaylamalı ki . Alın bakın işe yaramazsa ne kaybedersiniz ki . Pahalı bir şey değil . 200 tl civarı bir şey yani . Eğer ufak da olsa ucunuz varsa eğer göğüs ucu çıkarıcıda alın önce az pompalar sonra ucu takarsınız hemen cuk cuk emer
Linlin1511 ben şundan kullanmıştım ve faydasını görmüştüm. meme başına onu koyup minik minik sıkınca basınçla beraber meme ucu çıkıyor hatta memenin ucuna süt de geliyor. steril şekilde yaptıktan sonra meme başı çıkınca hemen memeyi bebeğe vermeye çalış. yalnız ucunu değil o kahverengi alanı da ağzına vermeye gayret et. öteki türlü memen acır. inşallah işine yarar. https://www.mamajoo.com/mamajoo-silikon-gogus-ucu-cikartici-seti-saklama-kutusu
Deletedmom_107 mom97X eczaneden silikon meme ucu alin hemen onunla emer sonra ara sira cikarin deneyin tutacak mi boyle 1 ay emzirdim sonra bi gun tamamen cikardim tuttu