Bebeğim 20 aylık ve memeye bağlı 30 dakikada bir istiyor ve yemeklere de aşırı düşkün iştahı çok yerinde ama bu aralar inatlaşıyor yemek değil meme istiyor eninde sonunda vereceğimi bildiği için ve tesettürlüyüm üstümü sürekli dışarıda meme diye cekistiriyor yer mekan farketmeksizin hazir annem de yanımdayken beni gaza getirdi bu kadar emzirdigin yeter herseyi yiyor zaten kes artık dedi ve bende kızım onlarla oyalanir unutur diye cesaretlendim memeye salça sürdüm ve kızım bak uf olmuş aciyor dedim ilk meme ucuma dilini degdirdi ve hemen dilini sildi anne ağzımı yikayimmi dedi yıkadım sonra her meme istediğinde mememi açtı ufff olmuş dedi öptü ve kapattı bazen emmek istedi ama uff olmuş deyince üzülerek kapattı bugün 2.gunum gece 1 kez emmeye kalkiyordu gece de kalktı bayağı ağladı pışpışlasamda uyumadı en son gözünü açtı ve emmek istedi mememi açtı anne bak uff dedi bende evet annecim uf olmuş dedim hadi kapat ve yat dedim öptü kapattı ve yattı direk daldı uykuya şuan gogusum taş gibi ne yapacam bilmiyorum mastit olmaktan korkuyorum ama çok duygusalim vicdan azabından geberecem anne ile bebek arasında olan ve bağlantıyı kuran çok farklı bir bagmis meme gözlerim dolduğu ve memeyi vermediğim için kendimi sucluyorum sürekli annem saçmalama diyor ve sabrediyorum benim gibi olan var mı gogusum icin de ne yapmalıyım sizce sonlandirmakta iyi mi yaptim