1gulceninannesi kolge 10 gün çok yeterli değil ama kesilip sonra gördüyseniz kesin kaçak olmuştur. Paketli gıdalarda içerik okuyor musunuz ? Bir çoğunda süt ürünü oluyor hiç akla gelmeyecek şeylerde bile
kolge 1gulceninannesi evet kesildi bi ara tertemiz geldi sonra yine oldu eve içerik okuyorum dikkat de ediyorum
kolge Yani sabah ekmek zeytin domates salatalık tahin pekmez patates öğlen tavuk pilav akşam da karpuz makarna yedim ekstra hiçbir şey yok
zencizeytin kolge ekmekten olabilir , tahin yani susam aşırı alerjik bir besin. Sadece iner sütü alerjisi diye düşünmeyin alerjik her şeyi oteleyin. Makarnada da olabilir ayrıca gluten alerjisini de dikkate alın
Ardenaden kolge zaten dr hemen alerjide cig doamtes susam tahin tavuk gumrta bunlri keser siz aleejen olbilck herseyi 1 gunde tukettmjssinz
kolge Ardenaden doktorum yumurta ve süt ürünleri dedi ve bunları içeren yiyecekler sizin dediğiniz yiyeceklerden hiç bahsetmedi 🤷🏻♀️
Ardenaden kolge yumrta tuketmiyorsnz tavukta tuketemezsiniz bunlari prof soyledi bana kizmda smdi oglumdada ayni sekilde dimkat ediyorm butn bekirtiker gecince tek tek yedim mesela doamtes denedm eskiden pisik yapiordu smdi yapmior sizde deneme yanilma yolugka bulacksnz
kolge Ardenaden valla anlamadım bana da aksine doktor et balık tavuk sebze meyve serbest dedi güya buranın en çok gidilen özelde bir doktordu bugün başka bir doktora gideceö
bdkuzu kolge en iyisi test yaptırıp neye alerjisi olduğunu ögrenmek ben araştırıyorum kandan bakiliyormus öle duydum