yahehe6 Kızlar 1 yaşında ki bebekleriniz sabah kaçta uyanıyorlar? Şuan saat 05:45 niye böyle erken kalkıyor anlamıyorum ya uykusuzluktan gebericem artık
paralelevrendemutlu yahehe6 benim oğlumda öyle ya😩 22:30da uyudu gece 3 defa uyandı şimdi hep ayaklandı
[silindi] yahehe6 offf ayniyiz 13bucuk aylik 1yasina girdiginden beri 5bucukda kalkiyo onceden enazindan 7de kalkardi artik dayanamiyorum oyle erken uyaniyoki gunduz kac uyku yaptiracagimi sasiriyorum
Diva yahehe6 2,5 yaşında oğlumda o saate kalkıyor geç yatsa yorgun yatsada öğlen uyutmasamda hep aynı kabullendim artık
Mrvsmt2502 paralelevrendemutlu geç uyuduğu için yorgunluktan bu şekilde muhtemelen en geç 20 de uyumalı
yahehe6 [silindi] benimki bazen 1 uyku bazen 2 uyku artık bazen zorla uyutuyorum yoruluyorum halim kalmıyor peşinden koşmaktan
Mrvsmt2502 yahehe6 uyku aralıklarına dikkat edip , geç uyusun geç kalkar diye düşünmediğinizde normale döner
Bett1 yahehe6 akşam genelde 9 buçukta gece uykusuna geçiyor en erken 6 buçuk en geç 7 buçukta uyanıyor. Gece ama emmek için baya uyanıyor sayamiyorum artık 😂
Keremlihayat Bizim beş aylık yavru, genelde 6-6 buçukta uyandırdı bugün 5′te kalktı dört beş saat uyumadı, istemsizce sinirli oluyorum ona yansıtmak istemiyorum ama uykusuzluk zor 😑
bebegiminbesigicamdan yahehe6 gunduzleri uykusunu tam yaptirin uyaniklik saatlerine dikkat edin bide aksam yatarken tokta olsa gun boyu gereken beslenmeyi almayincada uyaniyorlar gece O uyandigi gibi beslemeyin yatakta vakit gecirsin Tavsiyelerim bunlar benim oglumda hep erken kalkardi bende erken kalkan biriydim cok sorun etmedim ama cozum olarak bunlari deneyebilirsiniz
elifnsli Bizde 13 aylığız 5 de kalkiyor eskiden 5 de kalktığında emzirir geri uyuturdum şimdi havalar erken aydinlandigindan mi ne geri uyumuyor bende uykusuzluktan ölcem 12 de yatıyorum 3 de uyanıyor geri uyuyor 5 de komple kalkiyo
melegim71 yahehe6 belki hava erken aydilamdigi icin erken kalkiyordur canim karartma perdesi al bi dene