snyymn Arkadaslar 28 günlük bi bebeğim var. genizleri cok dolu burnu tıkalı doktora götürdük. kan aldılar akcıger grafısı bile çektiler. küçücük bebeğim radyasyona maruz kaldı. burnuna hemşireler enjektörle serum sıktılar. cıkartmaya calıştılar cok çıkartamadı. aspirasyonda yapmadılar. eve gelince bizim yapmamızı söylediler. dünden beri 3 kere daha yaptık 2 saate bir. ama hala hırıl hırıl. kendi sesinden nefes alamadgından uyuyamıyo yavrum. bolur bi çare söyleyinX kan testleri grafi fln temiz cıktı. hastahaneye yatış yapmanız lazım dedi korktum. grip olmuş dedi bide . cok küçük yatış yapılması takibinin hastahanede olması lazım dedi. bide egitim araştırmaydı gittgimiz yer bizide yer yok diye maltepeye sevk ettiler. ben iyice korktum gitmedim. yanlışmı yaptım napmalıyım 😞😞 acill lütfen 😞
Reckless snyymn Bence götürün. Orasıda bakmış olur en azından belki başka bir tedavi uygular ya da belki orasıda yatış önerir. İki yer de yatış derse artık başka yapacak birşey yok heralde bebişinin sağlığı için bir kaç gün yatış olmalı demekki 😟 Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin🙏🙏
MGK Çok geçmiş olsun. Burnu İçin şunu önerebilirim ( sağlık ocağındaki doktorumuzun tavsiyesi) çay kaşığı ile sütünüzü damlatın 1-2 dakika bekledikten sonra otri bebe ( eczaneden alınıyor) ile çekin burun içindekileri
snyymn sütü MGK sütü dglde serum suyunu sıkıp kendimde 2 çeşit aspratör var onlarla çekiyorum. bi işe yaramadı herhalde cok dolu kızım gripten 😞 bu otri bebeyi bi kaç kişi dedi ne farkı var bunun eger iyi bişeyse gidip 3. olarak onu alıcam 😞
Yasemin_Tahir-Mete Bence gitmelisin canım bebegin sağlığı için çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin
MGK snyymn bebeğiniz küçük olduğu İçin serum yerine kendi sütünüz daha doğalı. Ben de başka almıştım elle pompalanıyordu. Otri bebede ağzınızla , kendi nefesinizle çekiyorsunuz bu sayede vakum gücünü ayarlamış oluyorsunuz.