AslhanGnsevenVarl Kızlar 2 ay 9 günlük oğlum var yüzü soyuluyor gibi böyle ince pul gibi olmuş bu konak dediğimiz şey yüzde de olur mu acaba bebek yağı ile geçer diyorlar o şekilde geçireniniz var mı
Esrelf AslhanGnsevenVarl konak kaşlarda ve saç diplerinde oluyor. Benimde kızım 18 günlük resmen deri değiştiriyor her yeri dökülüyor. Nemlendirici sürüüyorum yine aynı. Sanırım bu bir süreç ve deri kendini yenileyip normale dönecek.
Aysecendeoglu44 AslhanGnsevenVarl bizimde öyleydi ve yapışkan bi kakası vardı Buda alerjik belirtisi süt alerjimiz çıktı doktora götürmenizi tavsiye ederim
Gurbettebianne AslhanGnsevenVarl Konak saç ,kaş ,boyun altı , koltuk altı ,kulak arkasında oluyormuş canım. Yüzde olduğunu duymadım ama bir dr a göster istersen .
Gizemzkan Aysecendeoglu44 benim kızımında ben kakası akışkan oluyor kaşlarında da soyuluyor gibiydi süt alerjisi nasıl oluyor
AslhanGnsevenVarl Gizemzkan arkadaşımın oğlunda var o tam süt alerjisi değil de mesela laktoz alerjisi var kakasında böyle balgamsı sümüksü bişey olduğunda doktora götürmüştü öyle ortaya çıktı
Aysecendeoglu44 Gizemzkan Eğer emziiryorsanız süt ve süt içeren şeyler yemiyor diyet yapıyorsunuz doktor daha sağlıklı bilgi verir en kısa zamanda gitmenizde fayda var
AslhanGnsevenVarl Gurbettebianne bende geceden beri araştırıyorum okumadığım yer kalmadı zeytin yağı ile geçiyormuş sanırım
AslhanGnsevenVarl Gizemzkan yani bebeğin içeriğinde laktoz olan her besine alerjisi var emziriyorsan süt,peynir, yoğurt vs. Mama ile besleniyorsa da ona uygun mamaları oluyor her kakada olmuyor ama genelde görünüyor
Oske_21 AslhanGnsevenVarl bizimkininde kaşlarinda ve saçında var Mustelanin döküntü için bir kremi var onu aldım bayağı geçirdi krem akşam yatmadan sürüyorsun sabah yıkıyorsun ama tabi doktora danışıp süt alerjisi varmı diye sormakta fayda var bizimkine alerjisi var diyip diyet mamalar verip perişan ettiler oğlumu çoçuk gastirolotijisine bile götürdük en sonunda doğru doktoru bulduk boşuna hırpalamışlar bizi bir krem işimizi gördü bu konudada uyanık olmanı tavsiye ederim hastanelerde artık para almak için saçma sapan teşhislerle insanı hırpalıyor 😞
Nazikomom AslhanGnsevenVarl ruveydaensar İzmir şuan güneşli hafif soğuk buraya soğuk demeye utanırım şimdi 😅 Ne demek birbirimize yardımcı olabildiysek😊
Gurbettebianne AslhanGnsevenVarl bize dr krem vermişti basını zaytinyağ ile ama yüzünü kremle geçirdik