Birberentanesi Kızım 8 aylık ve sütüm artık yetmiyor. Sma optipro mama aldım biberona koydum ama asla içmek istemiyor. Nasıl alıştırabiliirm 😔
ahmethamza Birberentanesi mamalarin tadi ds iğrenç ya ben hepsine bakiyorum. ben olsam bende icmem. aptamil belki deneyebilirsin o biraz sekerli
bana1cocukyetti Birberentanesi Biberonu kabul etmiyorsa eğer belki akışından rahatsız oluyordur. Mamayı beğendiğine emin misiniz
eminmomss Birberentanesi Bebelac denediniz mi hafif şekerli olduğu için bebekler daha çabuk içiyor Biberonu değiştirin birde isterseniz akışından kavrama yerinden rahatsız olmuş olabilir
Birberentanesi ahmethamza yenidoğan dönemindeyken sma vermiştik içiyordu. Tadı da şekerli aslında oldukça güzel. Bilemedim mamadan olabilir mi ki
Birberentanesi bana1cocukyetti aynı başlıktan biberonu var suluk olarak kullanıyoruz onu içiyor . Phlips avent
bana1cocukyetti Birberentanesi bana sanki mama kaynaklı gibi geldi. Kaşıkla falan mamayı vermeyi denesenize içecek mi, yoksa içmeyecek mi. Şırınga falan da olabilir nasıl kolayınıza gelirse