Aryakus01 gayeceee bende valla . Esim evde olmazsa cocugu da çıkaramıyorum. Cok agir 🤦♀️Ama fiyat olarak diğer travellere gore daha uygun bence.
gayeceee Aryakus01 e bebekin ki var arkdşım da onunki daha hafif birde İnternetten aldım ben aşırı pişmanım
Nevin_80 Mom567 baby 2go tekerleklerinde bebek sarsıntılarını önlemek için yay suntaları bile var öyle derin düşünülmüş baby 2go der geçerim çok memnunum çoook
Mom567 Askpastam eşimin dilinden kurtulamam yoksa çünkü bu arabayı kaç kere söyledim anca kabul etti😂 pes etti sonundaa
Chngrytasln Mom567 casual air trone kullanıyorum bende baya araştırdım çok memnunum iyi ki almışım diyorum tavsiye ederim
[silindi] Mom567 kesinlikle bagi easyfold ben hamileyken almamıştım ablamın 3 yaşında kızı var hangisi daha kullanışlı olur diye onunla bakmaya gittik. Katlaması olsun ağırlığı olsun kullanışı olsun bagi easyfolda bayıldı. Hem fiyatıda aşırı değil
defnesmomm Mom567 canım travel sistem hiç önermem, daha hafif ürünler var, Joie’nin Tourist ya da Pact modellerine bakabilirsin. 💕