NariNariKiminYari Dokuzkasimbebesi ben evin ön bahçesini çim yaptıracağım ama yapay mı olsa gerçek mi olsa karar veremedim arka bahçeyi de çakılla dolduracağız oğlum orada rahat rahat takılsın diye 🫶🏻
Laydaren Dokuzkasimbebesi Toprak tesviye yaptırıp üzerine yapay çim yaptırabilirsiniz. Alan müsait değilse gerçek çim gübresi saçma sapan tutuyor.
babyblogss Dokuzkasimbebesi benim bahçem çakıllarla döşeli ve hoşuma gidiyor oğlum seviyor taşlarla oynamayı çim istedim ama çok kedi geliyor pirelerden korktum
Dokuzkasimbebesi Simsimy yok olmazzz kii daha kullanışlı çocuklarla eğlenceli vakit geçireceğimiz koca bir alan bu olursa biraz kötü
Dokuzkasimbebesi Simsimy çim ekmek mantıklı ama bahçe evin arkasında bide ona yürüme yolu yapmam saçma olur böyle söylesem daha mantıklı olur , çim ekme nasıl oluyor ? çimler uzun mu oluyor kısa mi nasıl ?
Simsimy Dokuzkasimbebesi Arkadaysa saçma olur evet. Çim mantıklı ama bencede. Tabii nasıl ekilir, nasıl bakılır hiçbir fikrim yok. Bilgili değilim o konularda
NariNariKiminYari Gzide32 eşim gerçek çim istiyor kendisi uğraşıcakmış 🙃 ben de yapay çimden yanayım uğraşmaya ne gerek var ser gitsin 🫠
NariNariKiminYari Dokuzkasimbebesi çakıl çok hoş duruyor gri çakıl istiyorum hem evin dış görüntüsüyle uyumlu hem de beyaz çakıllar çok fazla kirleniyor kirini belli ediyor oğlum iş makineleriyle oynamayı çok seviyor taşlarla oynar diye düşünüp çakıla karar verdik ❤️