aleyna1234 Merhaba kizim 21 aylik ve artik emzirmeyi kesmeye karar verdim 2 gundur emzirmiyorum Goguslerim cok kotu sisti elleyemiyorum bile canim cok yaniyor ne yapmam lazim sagmalimiyim sagarsam kesilmezmi ilaci fln yok mu hemen kesen
denizkizi_ aleyna1234 canım bende kızımı 2.5 yaşında sonlandırdım aşırı memekolikti limon sürdüm öyle bıraktı acı diye diye ve yaş nane koydum sütü keser derler bi dene istersen nane al göğsüne koy bide sağ hergün zaten zamanla azalıyor sütün
tosbiksmoms aleyna1234 ben çok az elimle sağmıştım. En azından bir tik hafifliyordu acısı. 2 defa yaptim sonra yavaş yavaş geri şekildi zaten.
aleyna1234 @elisa2705 direk recetesiz alabiliyormuyuz daha sonra bebegim fln olursa sut olur degil mj
aleyna1234 @denizkizi_ sagarsan kesilmez elleme dediler ama cok kotuyum patlayacak sanki dokunamiyorum bile
KSM aleyna1234 olur mu öyle şey pat diye kesilmez canım benim mastit olursun sağ tabiki her sağışta sağma sayısını ve miktarı azalt yavaş yavaş kesilecek bir de limon adaçayı süt miktarını azaltır canım