aybarsmom34 Kızlar aranızda kehribar kolye kullanan var mı? İşe yarıyor mu? Ve bildiğiniz orijinal Instagramdan önerebileceğiniz sayfa var mı? Bebeğim 4 aylık
tazebiranne_ Bende bugün epey araştırdım buradaki annenin ve araştırmalarım sonucu alacağım yere karar verdim ( denemedim tecrübem yok ) Sayfanın adı “ kehribarkolyecimm “ Gamze sedefoğlu olarak çıkıyor bakın isterseniz
aybarsmom34 tazebiranne_ Tamam hemen bakayım çok teşekkür ederim. Ya öyle yorumlar görüyorum ki, yani bebeğim kolikti geçti diyenler, uyumuyordu uyuyordu diyenler… Yani bunlar gerçek mi bilemedim çok merak ettim 😂 Eğer yapılan yorumlar gerçekse hemen alayım 😂😂
aybarsmom34 tazebiranne_ Birde sizce bileklik olarak mı almak mantıklı yoksa kolye olarak mı? Ben biraz pimpirikliyimdir 😂 Allah korusun uyurken kolye boynuna falan dolanır mı eder mi diye düşünmeden edemiyorum 🤦🏻♀️
tazebiranne_ aybarsmom34 bende sizin gibi evhamlıyım kendi fikrim bileklik olarak sipariş vereceğim çünkü ellerini keşfettikleri için boynuna asılabilir boynunu ip keser veya boncuğu ağzına alır diye bileklik olarak alacağım bileğine büyük gelse bile ayak bileğine takarım en kötü ben böyle düşündüm 🤭