Masalinannesiii Arkadaslar soobe den alisveris yapan varmi ? Alisveris yaptiginiz sayfalari yazarmisiniz Uygun kaliteli olan sayfalari
Masalserin2019 Masalinannesiii ben yaptım güzel kötü deil. Civil, wogi , moi noi markalarını alıyorum. Wogi ve moi noi cok kaliteli tavsiye ederim
Merve1705 Masalinannesiii wğwe beden bulabilirseniz ne ala hep ufak bedenler kaldığı için denk gelemiyorum. Lcw civil bunlarda güzel e bebek den memnun değilim hep büyük almak gerekiyor ayına göre alayım desem cücü gibi oluyor 😂
BMA Masalinannesiii sitesinden degil magazasindann aldim gomlek pantalon cok guzel ve kaliteli bence civil ve ebebek cok guzsl birde 😊
Masalinannesiii Masalserin2019 cok uygun fiyatlari soobe biraz tereddut ettim acikcasi tesekkur ederim canim
Masalserin2019 Masalinannesiii genelde hep kücük ürünleri kalıyor ama 20 tişört behendim kızıma yaz ixin 2 tane alabildim o derece :)
Masalinannesiii Masalserin2019 evet bende bulamadim bi kactane var demekki alan var 😊teşekkür ederim canm
toesta Masalinannesiii kalıpları küçük geldi bana istediğinin bir iki beden büyüğünü almak lazım en az
Poyraz-bebek21 Masalinannesiii sobeden yaptım internet sitesinden hem uygun hemde kaliteli bi sorun yaşamadım
Okyanusolmak Poyraz-bebek21 bedenleri nasıl? Kilolu değil bebeğim ama bilemedim yaz için alacaktım bi kaç parça
deletedmom555 Masalinannesiii bende alıyorum güzel ürünleri merak etmeyin 🥰 hatta kadife bi tulumu var 10-15 kere yıkamışımdır en az hiç bişey olmadı