ayse01_alparslan Abimin iki ay sonra düğünü olcak nişanlı şuan kendi düğününu o yapcak kimseden yardım almayacak kına ile düğünü birarada yapmak istiyoruz düğün salonunda böyle yapan kişiler varmı acaba nasıl oluyo bilen varsa bizede anlatabilirmi düğünün akışını
Deletedmom_182 ayse01_alparslan ben düğün salonunda çalışıyordum gelin ilk önce genelde gelinlikle giriyordu dans nikah oynama yapılıyordu birkaç saat sonra gelin eğer tesettürlüyse ve kınada açık olacaksa erkekleri dışarı çıkartmamızı istiyorlardı gece sonuna kadar da kına şeklinde devam ediyordu
asrinhatasi ayse01_alparslan benim gördüklerim kız tarafı ile erkek tarafı farklı illerde olunca kız tarafı kınayı düğün şeklinde yapıyor. Onda da gelin gelinlikle çıkıyor normal düğün gibi başlıyor. Daha sonra gelinliğin üstüne kaftan geçirip kına yakılıyor o şekilde ilerliyor.
Deletedmom_1111 ayse01_alparslan pandemi döneminde ben evde hem kına hem düğün bir yaptım ilk 1 saatte yakın kına gibiydi bindallı giydin vb fotoğraf çekimi falan sonra gelinliğimi giydim odada Salonda aynı işler mesela 4 saat diyelim 2 saat kına 2 saat düğün şeklinde
kirikkalp ayse01_alparslan geçenler de eşimin kuzeni evlendi ikisini bir ara da yaptılar çokta güzel oldu sonlara doğru kız gelinliğin üzerine kına elbisesi giydi o şekilde oynadılar sonra çıkardılar zaten şimdi çoğu kişi böyle yapıyor illa ki içinde kalmasın kızın diyorsanız
ayse01_alparslan Deletedmom_1111 aynen düğün salonunda bizde öyle yapmayı düşünüyoruz sizce mantıklı değil mi abimin imkanı kısıtlı çünkü durumlari çok yok
Deletedmom_1111 ayse01_alparslan mantıklı Bi sorun olmaz hatta suan düğün mantıksız geliyor bazılarına çogu tanıdığım kına yapıp evinde nikahla gidiyor
emet @“ayse01_alparslan” bizimde bir yakinimiz yapmıştı ilk başta gelinlik ile girdi mevlüt okuttular yemek yendi. Yemekten sonra dans eğlence sonrada kına yaptılar gece boyunca da eglenceli oldu tabi bu mekanın saatine göre değişir.
Sarikuzumalp ayse01_alparslan Düğün salonlarına gidiyoruz biz eşimle fotoğrafçılık yapıyoruz çok denk geliyor. Kimi gelinliğin üzerine bindallıyı geçiriyor ilk öyle çıkıyor sonra tekrar bindallıyı çıkarıp gelinlikle gieiş yapıyor. kimisi direk bindallıyla çıkıp sonra gelinlik giyiyor. Tek sıkıntı sadece az bi zaman kaybı. Giy çıkar olduğu için. Ama dışarı gözü ile abes gelmiyor olur yani neden olmasın bu devirde özellikle her şey ateş pahası olmuşken mantıklı geliyor. Sadece eğlenmelerine baksınlar. Ha bir de düğün bitiminde çoğu kişi dağıldıktan sonra after parti yapanlar var kalan kişiler ile. Orda ufak bi kına merasimi sonra eğlence. Düğün salonu 1 saat kadar esnetebiliyor anlaşınca.