-Sare32- 1 yaş iki dişinin arasında siyahlık var emmedi biberon kullanıyor neden olabilir yaşayan çözüm bulan ya da başka sebebi nedir bilen var mı
MnkKrtl -Sare32- benim oğlumdada var ön iki dişi doktora sorduk bi sorun yok dedi fırçalıyoruz şuan biraz geçmeye başladı. Emen çocuklardada oluyo kullanğlan ilaçlardan da olabiliyormuş
Mrvegee -Sare32- geçicimi hic duymadım ama doktor cok önemli birsey gibi söylemedi bende bestiron kullanıyorum
izd -Sare32- ben doktor önerisi ile ilk dişlerle başladım. Yine doktor önerisi ile floeidli macun kullandım.. bence başlayın vir an önce, hem diş sağlığı hem de alışkanlık açısından. Ben ağzında sadece iki diş varken başlamıştım:)))
princess-mom @-Sare32- Diş hekimi asistanıyım ben demir ilacı kullanıyorsanız demir renklenmesi kullanmıyorsanız gece süt içip yatıyorsa eğer biberon çürüğü diyoruz.
-Sare32- princess-mom yok kullanmıyorum evet gece de süt içiyor emmedi beni çözümü var mı acaba iki işi var altta o ikisinde ortasında siyahlık çizgi var
Ayyyssseee -Sare32- benim büyük oğlumda vardı. Biraz büyüyünce dişçiye götürdüm temizlendi ve bir daha olmadı. Görünüş olarak sıkıntı yoksa bi problem değil
princess-mom @-Sare32- Evet toothe mousse bende kızım süt içip yattığı için dişlerini furçalayamadığım için leke ve çürük olmadın diye süt içtikten sonra bi gazlı beze sürüp dişlerini siliyorum ama siz yine de doktorunuza danışın çürükse geçmez zaten leke ise geçer.
Busra986532 -Sare32- eltimin 2 çocuğunda var 5 dişinde filan. Demir damlasından olmuş demiş dr sadece bilgim bu
-Sare32- izd hemen de su içirdim ya bir şey yedirirdim ama leke yine oldu başlıyorum ben de inşallah geçer
izd -Sare32- bunu da doktora ya da bir diş hekimine danışabilirsiniz aslında.. umarım geçicidir ama değilse de dişler geçici zaten