aytlkya Bebelac gold mama kullanan varmı aptamil mamadan geçiş yaptım memnun musunuz kabızlık vardı umarım iyi gelir
cmag aytlkya yeni kullanmaya başladım ilk bebelac gold kullandım hiçbir gaz sorunu ya da kaka yapmama gibi bir şey yaşamadım 7 aylık oldu zaten genelde gaz kaka problemleri 0-3 ay arası oluyor ama her bebek farklı tabiki
Unicorn67 aytlkya evolvia bizdede kabızlık yapmıştı doktor Bebelac önerdi 9 aydır kullanıyoruz çok rahatlamıştık memnunuz
Maviii2 Kızıma kullandım kabızlık vardı Aptamilden sma ya ondan Bebelac Gold a geçtik bizde işe yaradı umarım sizde de yarar arada içine zeytinyağı koyuyodum ama ben bide
aytlkya cmag gaz problemi aşırı çok diyemem normal nurse gaz damlası kullanıyoruz iyi geldi bide kabızlık giderse rahatkarıx inşallah
Maviii2 aytlkya aynen bende yapmam dediğim herşeyi yaptım ama iyi olsunlar da vardır eskilerin bir bildiği abartmadıkları sürece tabi
encet aytlkya tabi kabızdı beş altı gün yapmadığı oluyodu bebelacdan sonra günde iki kere yapmaya başladı
mavikuss_ aytlkya doğduğunda ilk Aptamil sonra Bebelac golda geçtim hala kullaniyoruz yakın zamanda birakicaz inşallah 2 yaşına yaklastik