Olurmuolurmu Kizlar bebek icin ne tarz guvenlik onlemleri aldiniz evde? Butun aparatlari almak istiyorum. Ise yariyolar mi?
durukusunannesi_ Olurmuolurmu prizleri kapatan aparat işe yaradı bizde bi tek gerisi tek tek ya söktü ya açmayı öğrendi 😂
EliS_ Olurmuolurmu Öyle bi gğvenlik yok 11. Aydan bildiriyorum🥹 O kadar hızlı ki heryer tehlike kaç defa düşüyor günlük ben elendim yetişemiyorum🥲🫠
marilynpelo Olurmuolurmu Sinekler yemesin diye sineklik. Pencerelere çocuk kilidi. Prizlere kapatıcı aparat. Mutfak dolaplarına kilit. Sivri köşelere aparat. En çok hangisi işe yarıyor diye sorarsanız sineklik, emniyet kilidi, priz aparatı derim. Diğerlerini bir şekilde söküyorlar.
Olurmuolurmu durukusunannesi_ 😀yani evde o kadar cok sivri alan varmis ki meger. Bebek emeklemeye basladiktan sonra tanıdım evimi😀 koltuklarin alt kismi bile sivri. Her yüzeyi nasi kapatcaz anlamadim. Koltugun altina dogru ilerlemegr calisiyo. Kafasini her yere vurabilir gibi Allah korusun
Asyabuse Köşelikleri söküyolar biz hepsine vida attık öyle sabit kalabildi 😂😂 en işe yarayan priz kapağı gerisi yalan valla bi çaresini bulup çıkarıyorlar
Olurmuolurmu Kizlar tv unitesi ve dolap sabitlemek icin hangi markadan aldiniz? Ben yine de alip bi denemek istiyorum. Priz koruyucu aldim az once. Cekmece kapatici aldim. Bi de sivri kenarlar icin bant alacagim
EliS_ Olurmuolurmu Dik açıda düştü ise evet. Ama düşmedende dizleri üstüne çökerek eğilmeyi öğrenemezdi. Normal süreç bence. Ama annesin işde düşünce küttt sesi çok acı geliyoo 🥲