Defnemomm Kızlar iyi akşamlar, bebeğim 18 aylık 2 gecedir ağlayarak uyanıyor sürekli anne diyor ateşi yok gündüzleri hasta vs gibi hiç değil, gündüz uykusunda da ağlamadı ama geceleri zor geçiyor neşesi iyi ne yapacağımı şaşırdım başına gelen var mı
Show_must_go_on Defnemomm Başlığı görünce kızım geldi aklıma direkt. 18. Ayında tam başladı yüm gece deliksiz uyuyan kızım gece 20-30 defa ve çığlık çığlığa uyanıyordu başkalarını bilmem ama 25. Ayda geçti bizim Allah yardımcınız olsun inşallah uzun sürmez sizinki.
Defnemomm Show_must_go_on sebebini hiç araştırdınız mı ben hiçbir şey bulamadım doktora vs gittiniz mi
Dlk55blt-rdvn Defnemomm 18. Ayla birlikte uykuları biraz değişiyor bebeklerin bizimki de öyleydi hiç uyanmayan bebeğim ağlayarak uyanıyordu. Uyku gerilemesi muhtmelen. 1 ay kadar sürmüştür sonra düzeldi ama şimdi 20 aylık sabah 4 te uyanıp güne başlamak istiyor . Yani anlayamadığımız bişeyler oluyor ama ne🤷♀️
Show_must_go_on Defnemomm Gittim tabiki her şey normal hatta tuz lambaları aldım lavanta yağları aldım aklınıza me geliyorsa her şeyi yaptım sonra kendi kendine geçti tam alıştım artık zorlanmıyordum düzeldi çok şükür ☺️
Berko Dlk55blt-rdvn ay 18 ayda değişiyormu benimki 15 aylık değişti zaten gece 4 te kalkıyor uyutabilirsem uyur yoksa vay halime 4 de uyudu diyelim bu sefer 7 de kalkıyor gece de 11 12 gibi uyur 18. Ayda değişecekse o zaman hiç uyumucak anlamına geliyor bu 😢😢😢