prensesinannesims Merhaba sevincimi paylasmak istedim. İçimde hep bı sarı isteği vardı cesaret edemiyordum. Bakırdan açıp sarıya boyadım uzun araştırdım ve istediğim rengi buldum çok sevindim. Benim gibi sarida pek bilgisi olmayan varsa tecrübemi anlatabilirim. Sevincimi paylasmak istedim. 😍😍
papatyaebru prensesinannesims maşallah çok güzel olmuş bende sarıdan kahverengiye döndüm 1 ay oluyor ama tekrar sarı istiyorum nasıl döndünüz neler yaptınız yıpranmaması için
Snp57asel prensesinannesims bende koyu sarı gibi bisey yaptım geçen ay boyadım normalde saçlarım ombreliydi sıkıldım ondan komple küllü sarıya boyadım 2 kutu alıp diplerim bakir oldu uçları sarı oldu benimde sarıya ayrı bi cazibem var hoşuma gidiyor 😀😃
2uykusuzprensannesi prensesinannesims Çok güzel olmuş ellerine sağlık, nasıl yaptın anlatırsan sevinirim.. Çünkü benim gibi kuaföre gitmekten hoşlanmayanlar evde kendileri yapar. Kuaföre ne söylesen o yinede kendi bildiğini yapiyor 🤦🏻♀️oyuzden çok sinir oluyorum.
prensesinannesims papatyaebru kahverengi ve siyah benim için çok korkutucu çünkü koyu renk hiç sevmiyorum. Şöyle benim saçım dayanıklı baya zaten kalın telli açmada da inat etmiyo ama yine ufak tefek biseyler yaptım. Mesela saçı açarken veya boyarken içine mutlaka saç proteini ekleyin. Saçı açtıktan hemen sonra boyamayi önermem . Birkaç gün bakım yapsanız daha iyi. Duş öncesi kaseye biberiye yağı ve saça tüm faydalı yağlardan ekleyin eklediğiniz yağdan bir tık fazla gliserin ekleyin biraz da saç kremi veya maskesi ekleyin. Karıştırıp saça sürün boylu boyunca. 2 saat bekletip yıkayın . Karsell saç maskesini öneririm çok iyi ve uygun fiyatlı . Bunun dışında da duş sonrası mutlaka saç serumu krem vs ekstra başka bir şey yapmıyorum bu söylediklerim çok iyi geliyor saça zaten. Umarım istediğiniz gibi olur saçlarınız sonucu görmek isterim. Saçınız kahverengi olduğu için sarı olacak kadar açmak zor olabilir saçınız açınca yipraniyorsa kademeli açmayı öneririm bildiklerime göre 🌺
prensesinannesims Snp57asel sarı başkaymis gerçekten ya çok hoşuma gitti benimde ama turunculasma sıkıntısı var biraz daha araştırma ve boyamayla onunda üstesinden gelicem umarım 🤣🤣 igora 0.22 turuncu azaltıcı mutlaka ekleyin boyaya azıcık da mor şampuan çok kaçarsa gri olabilir ama kararında ekleyin bende biraz grilik oldu saçın iç tarafinda 😅😅
papatyaebru prensesinannesims yapacağım ama biraz daha aksın diye bekliyorum yaz ayında denize girmek istiyorum en son kışa girerken düşünüyorum teşekkür ederim 🙏🏻
Snp57asel prensesinannesims teşekkür ederim önerileriniz için ben tesetturluyum ama yinede insan bi değişiklik istiyor kendinde 😀😃
prensesinannesims papatyaebru en iyisi olur o zaman. Rica ederim umarım faydam olmuştur Bu arada profile baktım kahverengi de Cok yakışmış size
papatyaebru prensesinannesims çok teşekkür ederim ☺️ ama sarı saçı özlüyor insan faydanız dokundu tabiki 😍😇
prensesinannesims birhesap Koleston 11.1 küllü açık sarı 🥰 başka tonda denemeyi düşünüyorum şimdiden ve dip açmakla uğraşıp uğraşmamayi 🤦
Boncuk-anne prensesinannesims çok güzel olmuş ya. Becerebilir miyim acaba. Ama benim saçlar koyu kahve
prensesinannesims Boncuk-anne saçınızın yapısına bağlı tutup tutmaması. Bilginiz varsa tabiki yaparsınız neden yapamayasiniz. Her saç farkli saçınız açmada inatvi değil çabuk açılıyorsa kırılgan değilse çok zor olmayacaktır ama birkaç ay boyama yapmadan biraz akmasını bekleyin bence. Ve kademeli açmak daha iyi olabilir saç sağlığı için . Ben 5 aydır felan bakır kullanıyordum saçım açıktı zaten ama turunculuk olduğu için daha da açmam gerekti o yüzden zorlamadan açıldı . Çok teşekkür ederim bu arada 🥰🥰
prensesinannesims Kızlar bu arada tüp boya alıp büyük boy oksidan alirsaniz daha düşük maliyetli oluyor kutu boyalara vereceğiniz para yerine yağ felan alıp bakım yaparsiniz daha iyi bence. Naçizane fikrim🌹
Melike_ikra prensesinannesims ay çok güzel olmuş güle güle kullanın 😍 bende 1 ay önce bu renk yaptırdım ilk başta gri gibi oldu sonra yıkandıkça açıldı rengi çok beğendim bende
MadamMommy prensesinannesims Maşallah çok güzel olmuş güle güle kullanın.Ben sarıdan simsiyah yaptım geri de dönemem artık
prensesinannesims MadamMommy çok teşekkür ederim. Yani birkaç ay akması lazım tabi açması zor olur ama sabır gerekli illa yaparsinjz