senarass Yatak odası sıcaklığı 27-28 hatta bazen 29 u buluyor az önce acıktığı için uyandı bebeğim baktım göğüsü buz gibi kolları falan hep soğuk içine zıbın üstüne de ince bi uyku tulumu giydiriyorum ben sıcaktan uyuyamıyorum üşüyo olabilir mi
incibaby senarass ben 25 derecede sadece zıbınla yatırıyorum bence terlediği için vücudu soğuyo size üşüyo gibi geliyo
gncglozclk senarass o derece sıcakta terle sogu oluyordur 5 aylık kızım evım 29 derce sadece sıfır kollu zıbınla uyuyor uzerine de Müslin tek kat örtü ortuyorum ama karın bolgesine sadece aşırı sıcak oluyor zaten oyle giyse su içinde kalır uyku da zaten terliyorlar 🥹
senarass incibaby evet çok terliyor sabah sürekli değişiyorum üzerini ama gece uykusunu bölmek istemiyorum değişmeli miyim acaba
senarass gunes88 evet çok sık sabah uyandığında sırtı falan ıslak oluyo gece uykusunu bölmek istemiyorum değişmiyorum değişmeli miyim hasta eder mi
suheyla92 senarass terliyor ve teri uzerinde kaldigi icin soguyor olabilir mi çünkü o derecede usumesi cok zor
incibaby senarass hayır ben bezini bile değişmiyorum bebeğim 5 aylık o istemediği sürece uykusunu bölecek her şeyden kaçıyorum bence sadece zıbınla yatırın kafanız rahat olsun
senarass incibaby sabahları sadece zıbınla uyuyo bacaklarına müslin örtü örtüyorum ona rağmen terliyor ve soğuk oluyo bu yüzden gece de korkuyorum teriyle hasta olursa diye
fifi48 senarass tek zıbınla yatır canım eğer klima kullanmıyorsan zıbın yeterli. İstersen sırtına ince bi tülbent koyabilirsin benimki 13 aylık gece klima acıyoruz bazen hafifite olsa terliyor nemli oluyor yani hala mendil koyarım sırtına onu değişirim. Diğer türlü üstğnde kuruması hasta eder onu. Sizinkide terlediği için teri kurumuş ve soğuk soğuk kalmış oyüzden
gncglozclk senarass sıfır kollu İle uyusun cok asırı terliyorsa ben sırtına havlu bez koyarım uyanınca da alırdım gece felan kalıyorsanız o zaman da alabilirsiniz teri uzerinde kuramamıs olur 💕
incibaby senarass bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama bence örtmeyin annelik iç güdüsüyle dayanamayıp örtüyosunuz belki ama ona kötülük yapıyosunuz istemeden. Ben de üşür diye korkardım çorapsız asla yatıramazdım havalar ısınınca ilk gün çorapsız yatırdım sonra sadece zıbınla yatırmaya başladım alıştım şimdi 😬 bebekleri soğuk değil sıcak hasta eder diyo doktorlar
senarass fifi48 dediğinizi yaptım tulumu çıkardım sadece zıbınla kaldı sırtına ve gögüsüne ince mendil koydum umarım işe yarar
Sonqulklnc senarass cnm bnm ev 29-30 civarinda vantilatör acik sadece askili zibinla yatırıyorum.ve uzerine bisi ötmüyorum buna rağmen terliyor.snn giydirdigin üşüme soğukluğu degil cocuk terliyor ve teri uzerinde soguyo.
eraysen senarass sıcaktan terleyip üstünde soğuduğu için soğuktur o sıcaklıkta üşümez üstüne tek zıbın giydirip örtmeden yatırabilirsiniz hatta mümkünse vantilatör veya klima ile oda ısısını düşürseniz daha iyi olur
zencizeytin senarass teri soguyordur tulum giydirmeyin bez üstüne sıfır kollu zibinla yatıyor oğlum. Yaninda muslin örtü kalsın gece terli olursa bedeni ona sarıp emzirin ki teri sogumasin. Emzirdikten sonra silin terini öyle bırakın yerine
egekulk senarass sıcaklık sırtından ölçülüyor diye biliyorum benşm odanın sıcaklığında 24/25 derecede kısakollı tulumla yatırıyordum daha inceleri içine zıbında giydirmiyordum üşüyormuş yavrum sonra uzun kollu ve zıbın giydirmeye başladım hece 50 kere kalkması da azaldı (ben yandığım için ğşüdüğünü düşünmemiştim ) bebeğinizi takip ederek anlayabilirsiniz ben o ölçümle giydirmeye aldanmıyorum artık bebeğime göre hareket ediyorum