byzagkkya Kızlar 16 aylık erkek bebeğim var. Sürekli saldırarak seviyor bizi elimizi yüzümü ısırıyor tırnaklarını geçiriyor birşeye hayır deyince sürekli ağlıyor ve kendini yere atıyor. Nasıl davranacağımı bilemiyorum bu durumda sizler neler yapıyorsunuz?
esractl byzagkkya benim kızımda istediği olmadığında kafasını vuruyor yere dolaba nereye denk gelirse artık nasıl vazgeçircem bilmiyorum
denizdgr byzagkkya saldırma falan huyu yoktur ama kendini atiyo kafasını yere vuruyo bilerek sona agliyo hem bilerek yapiyo hem agliyo ne yapcami bnde bilmiom 15.5 aylık bnm kızda 😧
byzagkkya Tgkaneses canım vallahi eşimle evde sesimiz çıkmaz hani cok seviyeli hoş bir ilişkimiz vardır. Eşim gelir bilerek onun yanında anne cici der öper falan bu böyle sevinerek gelir cici cici der saçımı çeker
esractl denizdgr h bi fikrim yok inanın sonra da ağlıyo bidaha yapmasın diye almıyorum bi süre kucağıma almayınca da susmuyo vurma dedikçe daha çok yapıyor
denizdgr esractl ya resmen bilerek yapıyorlar valla mesela bi iş yapiyom kucak istiyo ellim batık bekle alçam diyom almayıncada agliyo kafasını vuruyo sona daha çok agliyo