pamukminigim Arkadaşlar merhaba doğum yapalı 5,5 ay oldu ve hala regl olmadım bebeğimi emziriyorum benim gibi olmayan varmı normal mi ilk bebeğim
Elfgrn pamukminigim 16 aylığız hala olmadım. İlk yaşını bekledim sonra gidicem gidicem dedim hep birşey çıktı gidemedim geçen haftalarda şükür doktorum yayın açtı. Emziren annelerde 2 yıla kadar ben normal karşılıyorum hormonlardan dolayı dedi. Şimdi 2 yaşı bekliyorum. Ben yaşından sonra gidemeyince 18. Ayda giderim demiştim en fazla o zamana kadar bekleyin diyordu duyduğum başka doktorlar kendi doktoruma sorunca içim rahat etti bekliyorum. Daha Olmazsan da korkma normal yani bu gibi durumlar
mtdg Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce doğum yaptım be düzenli emziriyorum. Doktorum emzirme dönemi boyunca regli olmayacağımı söylemişti fakat ben 2. Ayımdan itibaren yoğun regli oluyorum. Sütüm ile alakalı sorun yaşar mıyım?
MeryemEce42 mtdg doktorunuz neye göre söyledi ki? Herkesin bünyesine göre değişir kiminin 40 ı çıktıktan regli gelir kiminin 10-15 ay sonra gelir Adet dönemimde ben farkediyorum sütüm biraz azalıyor ama bitince geliyor şükür
Mire Bebeğim 10 ay 5 günlük oldu yani 3 gün önce regl oldum bende sizin gibiydim sürekli ne zaman olcam diye merak ederdim çoğu kişi süt koruyor vs diyor ama olunabiliyormuş da çok sık emziriyordum bunun da sebep olduğunu söylediler