melegim71 Furkan_umeyr alanyaya gidebilmek icin alanya otobuslerine binmeniz gerekir oda otogardan binmeniz gerekiyor canim otogara gitmei icinde tranvaya binmel8siniz ama bazi oteller havalimaniyla anlasmali oluyor yani sizi ordam gelip aliyolar
Ogulluana Furkan_umeyr otogara gidin oradan binin. Sezon yoğun olduğu için yoldan almazlar dolu kalkar çünkü
melegim71 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala oyle oluyorsa o sekildede olur bazilari almiyoe cunku ben bikez manavgat icin bindigimde almadilar
Furkan_umeyr NeclaLeylaCeydaOhnealaneala 2 çocuk birde valiz olacağı için yol kenarı benim için biraz riskli ankaradan giderken sıkıntı yok oraları hiç bilmiyorum
melegim71 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yook gayet vardi almadilar ama baya olmustu tabi degistiyse bilmiyorum antalyasa yasiyorum ama okadar aktif kullanmiyorum hic 😅❤️
melegim71 Furkan_umeyr hay masallah 2 cocugunuZ varmis zor olabilir biraz otogarla havalimani arasi mesafe var alanya uzak birde baya zaten yol kenari degilde belku onunden gecip aliyolardir illa onun icinde bi cozum uretilmistir antalya gibi biyerde
nescafebagimlisi Yol kenarından otobüsler geçiyor belki havalimanının içinden de geçiyordur hiç fikrim yok 🙏