atlasinem 3 ay 29 günlüğüz 3 gecedir 9 gibi başlıyoruz 11 gibi ağlamaktan yorgun düşene kadar sürüyor. ve sadece bu saatlerde yaşıyoruz gündüz çok mutluyuz hiçbir problem yok gece bu saatlerde başlıyo sizce doktora da götürmedim çünkü hasta olsa hep ağlar sizce neden
Prensesin_Annesi_ atlasinem Gazı olabilir mi ? Gün içinde biriktiği için akşam aglama krizleri tutar genelde benim kızım kolikti 5. Ayda anca rahatlamaya basladık
selins1313 atlasinem 50 günlük dünden beri başladı biz dede gaz sancısı sanırım yoksa ateşi yok bakıyorum anlamadım birde tatildeyim zehir oldu hemen eve gitmek istiyorum
atlasinem atlasinem bugün yine aynısı olur diye uyuma saatine yakın banyo yaptırdım bi de ağlamaya başladığı gibi süpürge sesi açtım yarım saat içinde uyudu yine arada ağladı tabi bu kolik bebek olayı olabilir mi acaba ilk 3 ayda oluyor diye biliyordum o yüzden kolik şuan olamaz diye düşündüm ama bilemedim
ngp atlasinem uykudan dolayı yapabilir çığlık falanda atıyorsa. Uykusu geliyordur o saat geçince de başlıyor ağlamalar krizler. Bizde öyle 5 dk geçsin uyku saati yada sinyalleri anlamayalım başlıyor katılarak ağlamaya. 3.5 aylıkken başladı 4.5 aylığız hala devam ediyor. İşin kötüsü uyumuyor uykuya dalmak direniyor bazen nasıl yatıracağımı şaşırıyorum. Sanki ufak ufak geçiyor gibi. Bizde de akşam 7 gibi başlardı ağlamaya uyuyana kadar susturamazdım. Şimdi gündüz uykularına çok dikkat ediyorum zamanını geçirmeden uyutuyorum yoksa akşam çok kötü oluyor.
atlasinem Prensesin_Annesi_ ama şöyle ilk 1 ay gaz problemi yaşadık sonrasında kendiliğinden çözüldü gaz problemimiz bi kaç aydır sorunsuz uykuya geçiyorduk geceleri 9 9 buçukta uyuyordu kendiliğinden
Prensesin_Annesi_ atlasinem Gazdan olmadığına eminseniz uyku saatini kaçırıyorsanız o yüzdende katılarak aglıyorlar benim kızımda uyku saati gelince aglamaya baslar uyutmazsam sonrasında uykuya dalması cok zor oluyor
253 atlasinem süt ve süt alerjiside olabilir son zamanlarda baya yaygın ve yeterli bilgi verilmiyor malesef yüzünde yada vucudunda döküntü mukuslu kaka geçmeyen konak meme reddi hırıltılı nefes gibi belirtiler varsa bı gozlemleyin derim o dönemler benimde öyleydi daha sonra düzeldi tabi gaz sorunu da olabilir