berfin1221 Merhaba oğlum 1 aylık 18 Günlük 4 gündür akşamları ağlıyor 6,7 saatleri gibi başlıyor göğsümü veriyorum almıyor kucağıma alıp evin içinde gezdiriyorum sıcaktan desem yok evin içini serin anlamadım neden…
Alinapoyraz berfin1221 Koliktir büyük ihtimalle 3. aya doğru azalıyor.. bol bol kucak, duş, ninni, tek çaresi zaman😢
Superstar_00 berfin1221 Gaz sancısındandır yediklerinize dikkat etmelisiniz i, emzirdikten sonra gazını çıkarmalısınız, emzirirken gçgsü tam lavramasına yardıöcı oşun yanşardan hava yutmasın kolaylıkşar diliyorum.
selinaymda berfin1221 bizde aynı 43 günlüğüz gece uykusuna geçerken ağlıyor yarım saat 1 saat kadar uğraşıyorum uyuduğunda bi sıkıntj yok ama uyuyana kadar çok ağlıyor bağırıyor gazınıda alt üst çıkarıyor 2 3 gündür iyiyiz sıcakdan olabilir üzerni örtmeden serin yerde yatırdığımda bi sorun olmuyor dene istersen
selinaymda berfin1221 geyreği batıyor olabilir mi kontrol et istersen bi kaç defa geyreği battığında çok ağlıyodu düzeltince uyuyordu
berfin1221 Gazını hep çıkarıyorum gazlık birsey değil bide oğlumda su fıtığı var acaba o mu ağrıyor diyeceğim ama internetren çok araştırdım agri yapmazmış kolik diyenler olmuş olabilir galiba aynı saatlerde ağlıyor çünkü geç saate uyutabiliyorum temiz hava aldıriyorum balkona çıkarıyorum bahçeye indiriyorum