Synmannesi Vajinam kaşınıyor 3 gündür hayatımda ilk defa başıma geliyor ne iyi gelir doktora gitmeye çekiniyorum randevu desen bulunmaz :(
nnidua Synmannesi enfeksiyon ya da mantar olabilir mantar için doğal olarak siteyle suyu karıştırıp günde iki kere vajinanizi temizleyebilirsiniz
gurbetcimami Synmannesi sen de kaşıntı tam olarak nerde acaba bende de kaç gündür aynı sorun var vajinanın girişinde ve çevresinde
Seyma2534 Synmannesi enfeksiyon olmuştur travazol krem iyi geliyo ama tedavi etmiyo o anlık geçiriyo doktora gidin ilaç versin aslında bi ilaç var antibiyotik içinde 3 tane var onu içince hemen geçiyor kaşıntı için
Seyma2534 Synmannesi funit 100 mg ama emziriyosanıx kullanılır mı bilmiyorum eczaneye sorun isterseniz
Seyma2534 Synmannesi yeter zaten bi tane için direk etki ediyo eczaneye sorun söyler size bana bi tanesi bile hemen etki etmişti canım
Synmannesi Seyma2534 canım Allah senden razı olsun ilacı aldım bir tane de yuttum şimdi sana öyle dua edeceğim eğer faydasını görürsem Allah razı olsun canım benim iyi ki varsın
gurayinannesi Synmannesi geçtikten sonra enfeksiyon tekrarlamaması için nioli yağı iç çamaşırına günde bi damla damlat çok iyi geliyor aynı zamanda vajinal kokuyuda önlüyor ferahlatıyor
maygirl Synmannesi mantardır buyuk ihtimal hamile iken cok yasamistim fitille gecmisti birde ic camasrlarinizi 90derecede yikayip ütüleyip giyin kaşıntınız geçene kadar.
Synmannesi maygirl suan 3 cü kilodu değiştirdim sabahtan beri kaçtır yıkıyorum özel intim yıkama jeli aldım saol canım öyle yapayım 60 derece yıkayayım
QueenMom__ Synmannesi travazol yada travacort krem ve kesinlikleee nioli yağ öneririm. Yıllarca kullanmadığım ilaç fitil kalmadı çareyi nioli yağ da buldum 😊 birde doğal elma sirkesi varsa yıkama suyuna döküp vajeni iyice yıkamakta iş görüyor
Synmannesi QueenMom__ yarın sirkeli su ile yıkıcam o kremi aldım şimdi sürdüm Allah razı olsun o yağı da alayım o zaman
eda-1amine QueenMom__ noil yağı nasıl kullanılıyor çamaşırın ağ kısmına mi danlatiliyor birde kızım içinde kullanabilirmiyim 2.5 yaşında