morkelebekk54 varlinn gumus kapak kullanabilirsin benim de gecen gun cok aciyodu emzirirken cok canim yandi iki gun gumus kapak kullandim suan cok şükür iyiyim
minniks varlinn kırmızı kantaron yagı bulabilirsen onu kullan bide mustela bio gogus ucu kremini deneyin gogusunuzu acık bırakın biraz hava alsın
aybarsmommmm varlinn merhaba atletinize göğüs pedi takın bir süre öyle kullanın hava alması iyi olacak bir de suya azcık karbonat ekleyip her emzirme sonrası ve öncesi pamukla sürün geçecektir.
varlinn minniks açık bırakınca süt akıyor kırmızı kantoron yağını sürünce emzirebilir miyim yıkamadan
uykumvaarr Benimki de kanıyordu, silikon göğüs ucu taktım içine süt dolunca nemlenip iyileşti, bir de zeytinyağı deneyin
minniks varlinn gogus kalkanı bulamıyosunuz madem bi sure acık kalıp hava alması lazım iyilesmesi icin bende 2 aya yakın cektim malesef gogus kalkanı ve kantaron yagıyla iyilesti… Benimki el yapımıydı katkı maddesi yoktu kantaron cicegi ve zeytinyagından oldugu icin ben bazen silmeden emziriyodum aldıgınız yere bi sorarsınız