tugcedallbudakk Merhaba anneler bebeğimin 20 gün boyunca hiç gazı yoktu birden gazı başladı sizlerin ne zaman başladı merak ediyorum ve bu arada artık kakasını da çok az yapıyor sebebi gazmıdır?
Evaninanasi tugcedallbudakk 15 günlükken başlamıştı. Evet sebebi gaz. Gaz biriktiği için kakayı da çıkaramıyor
muazinannesii tugcedallbudakk 15 günlükken başladı 5 aya kadar devam etti ama kaka yapmasında bi sıkıntı yoktu
Ruvdem tugcedallbudakk bizim çok erken başladı ama normalde 2 3 haftalıkken başlıyor. Gaz masajını öğrenin . Mutlaka gün içinde bir çok kez yapın kalçasına dikkat edin ama daha ultrason çekilmemiştir . Siz de yediğiniz her yemeğin gaz yapmayacağına emin olun . Dikkat ederseniz rahat edersiniz .
crknkzz tugcedallbudakk 20 gunlukken basladi 2.5 aylikken kendi cikartiyordu gazini cok sükür bitti biogainin cok cok faydasini gördum onun sayesinde daha rahat atlattik
aysenurimran Aynı durumu bende yaşıyorum 17 günlük bebeğim gazı var süt vermiyorum ama sütüm olmadığı için mamaya başladık gazını çıkarıyorum ama yinede kendini kasıyor geriyor bugün de mukuslu sarı kaka yaptı sizde oldu mu böyle birşey ?
tugcedallbudakk aysenurimran aynen benim bebeğim de suan öyle doktora gittiğimizde aguline diye bir gaz şurubu yazdı onu kullanıyoruz bakalım işe yarıcakmı
Evaninanasi tugcedallbudakk 3.5 aylıkken gündüz bitti, 4.5-5 aylık olana kadar gece 4 den sonra gazı sıkıştırmaya devam ediyordu. 5 aylıkken de o bitti
crknkzz tugcedallbudakk evet benm. Kullandigimdan sanirim kucuk bi sişe özel ama her bebekte ayni etkiyi gostermeyebliyor iki cocugumdada faydasini gordum onu kullandiktan snra azalarak bitti.