Fatoss111111 Kızlar merhaba yarın ilk kez 10 aylık bebeğimle denize gidecez ne almamı önerirsiniz yanıma olmazsa olmazınız nedir tecrübeli anneler konuya bi el atsın 😅(bu Arada bebeğim bugün ateşlendi biraz diş çıkarıyor ondan olduğunu düşünüyorum bi sıkıntı olur mu)
ilkimnk Fatoss111111 tecrübeli değilim ama nerede yaşıyorsunuz? Deniz suyunun sıcaklığı biraz soğuk gelebilir diye tahmin ediyorum 🤷🏻♀️ ben kızıma uv korumalı mayo aldım ve şemsiyeli simitlerden, su yutmasına engel olun birde yedek mayo almayı unutmayın üzerinde ıslak kalmasın 🌸 iyi eğlenceler 😊
Gldekpnci Fatoss111111 benımde bebeğim 10 aylık öğleden sonra gitmeye özen gösterdık su sabahları soğuk oluyordu ( Ege bölgesi olmasına rağmen ) ve devamlı yürümek ve ayakta durmak istediği için deniz ayakkabısı kullandık ve ona göre olan deniz simidi aldık iyi geçmişti su da güzelce yorulup misler gibi uyuyordu 😀 güneş kremi ve mayo bezler olmazsa olmaz tabii 👋🏻
Fatoss111111 ilkimnk Akdeniz bölgesindeyiz suyun soğuk olacağını düşünmüyorum bakalım nasıl olacak yarın mayo aldm ama bez almadım nasıl yapabilirim
Uygaratar Yanmaması için şemsiye kumda falan oturur uyursa diye hüneş kremi olsa bile yine yana bilir canı yanmasın
Fatoss111111 Uygaratar evet aklımda o babası ayarlıcak ben sürekli güneş kremini yenilerim zaten erken saatlerde gidecez