Ruvdem aysima38 adet olduğunuza eminmisiniz hafif lekelenme gibi mi yoksa . 23 daha başlangıç takibi gereken bir değer 2 gün sonra tekrar verip 2 katına çıkıp çıkmadığına bakmanız lazım . 100 ü geçtiğinde değer tebrikler hamilesiniz
fifi48 aysima38 2-3 gün sonra tekrar kan verin eğer artıysa gebesiniz bende adet gibi olmuştum ayrıca her ay regl gören gebelerde var..
yodamom aysima38 adetliyken neden beta verdiniz ki adet olduğunuza eminseniz. Kimyasal olabilir mi acaba çok yoğun 1 pesdi dolduracak şekilde değilse muhtemelen hamilesinizdir.
aliaras_2022 aysima38 arkadaşım sürekli. Adet olmuş. En. Son sıkıntılar başlayıp doktora gitmiş 5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş onun içim olabilir
Birbebek-annesi Binde bir olsa da hamilelikte adet gören olabiliyor. ama düşük bir beta ya yeni yeni oluşuyor yada takip etmeniz gerekiyor dış gebelik vs olabilir diye . İlk çocuğunuz mu
Birbebek-annesi @aysima38 tek yapabilceğiniz adetiniz gittiğinde tekrardan kan testi yapıp betanızı takip etmek daha sağlıklı olur 🙃
aysima38 yodamom ben istetmedim doktor hormon isteticem dedi betada istetmiş bişeyden mi şüphelendi aceba
Mira17 aysima38 kimyasal gebelik yaşamış olabilir siniz 1 aylık bir süreç oluyor en fazla zaten sonra adet olur gibi kanamanız oluyor . Ama istiyorsanız inşallah normal sagliklı gebeliktir ❤️