zuzu38 Bugün 10 günlük olduk sabah kalktım sağ gözü yapışmış çocuğun çapakdan temizliyorum tekrar oluyor napmam lazım neden olmuş olabilir
novamom zuzu38 enfeksiyon ya da göz yaşı kanal tıkanıklığı hemen bir göz doktoruna gidin lütfen. Çay vs gibi geleneksel yöntemler daha kötü yapıyor aynı şeyi yaşadım damla ile 2 günde tamamen iyileşti
novamom zuzu38 10 günlük olduğu için tavsiyem en iyi özel hastaneye gitmeniz zaten ücret almayacaklar
sarfinazar zuzu38 benim kızımında 40 ı cıkmadan aynı problemi yaşamıştık. Enfeksiyon olmuş. Goz damlası verdi. Tek damlatmada geçti.
Belcim30 zuzu38 ilk önce bir doktora göster nezle değilse belki enfeksiyon kapmıştır. Belki aaa diyen olur ama benim bebeğim 3 4 aylıktı sanırım nezle olmuştu gözleri çapaktı akıyordu kendi sütümü damlattım çocuğun göz yaşarması ertesi güne geçti banada eltim kv söylemişti
Gozdeklnc20 Aynı şeyi yaşamıştık. Doktora gözünün fotoğraflarını atmıştım. Göz yaşı kanalları tıkalı olup sonradan açılıyormuş bazı bebeklerin. Bizimki de öyleydi. Ondan çapaklanmış. İlaç adı söylemişti. Alıp kullanmıştık. Geçmişti
Yusuf-24 zuzu38 benim bebeğiminde bir gözünde oluyordu üç dört gün pamuğa zemzem suyu damlatıp sildim geçti.
golge2 Ilık su ve pamukla temizle sürekli ve doktora git bi damla yazıyor hemen geçiyor korkma bizde de oldu 2 kere normal
gncglozclk novamom bizde de oldu hala ara ara oluyor capaklanma yok kızarma var bizde antibiyotik kullandım ama tekrar etti doktor göz masajı daha etkili dedı ara ara yapıyorum ılaclar dan daha ıyı youtube goz yası damar tıkanıklığı masajı yazın cıkar gunde 4 defa 10 kez