Belcim30 izzy sabah 7de uyanırdı 10 11 gibi bir daha uyurdu, 12 1 gibi uyanır, 3 4te uyurdu 1 saat uyurdu, gece uykusuna 7de yatardı 😅
EbruBoluKaya 7 aylığız 2 yada 3 uyku yapıyor gündüzleri hep böyleydi bugün 2 tane yaptı mesela 2 den beri ayakta daha şimdi uyudu
izzy Belcim30 ay çok güzelmiş ya bizimki 1 haftadır alarm kurulu gibi 5.50de uyanıyor 6 değil 5.30 değil illa 5.50 😅
EbruBoluKaya izzy 40 dakika 😂 sonrasında gece 10 buçukta yattı tekrar dışardaydık eve gelince uyudu. Bazen saat başı bazen 2 saatte bir kalkar bütün gece emip yatar tekrar sabahta 7 buçukta kalktı
Belcim30 izzy bakma bizimde 5te 6 da uyandığımız çok oldu 😅 şimdi 3 yaşında bazen hala 6 da 5 te uyandığı oluyor uykuyu çok sevmiyor ama işte ben düzeni hiç bozmadım 1 yıl akşam hiç bir yere gitmedim desem yalan söylemiş olmam 🤗
EbruBoluKaya gizem231217 normal şartlarda evdeysek 8 9 gibi gece uykusuna yatıyor bazen saat başı bazen 2 saatte bir kalkıp emiyor geri yatıyor sabahta değişiyor saati 6 buçuk 7 buçuk arası uyanıyor
izzy EbruBoluKaya ay iyi dayanıklıymış bizimki en fazla 3 saat durur beni uyutun diye ağlar sonra uyumaz yine ağlar 😂
EbruBoluKaya izzy bizimkide uykusuzluktan ağlıyor ama direniyor bugünde 6 saat direndi sonra bayıldı artık 😂