Omer15- Kahvaltı için çorba ara öğün için bana tarif önerisinde bulunurmusunuz ☺️ Benim yaptıklarım; kendi yaptığım yoğurt, meyve püresi, sebze çorbası, bebek tarhanası sizinde önerilerinizi beklerim 🥰
SerraD-1823 Omer15- yoğurdu nasıl yaptınız ilk hangi mayayı kullandınız tecrübenizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. 6. Aydayız tadımlara başladık ama alerjik bebek olduğu için yoğurt konusunda tereddüt ediyorum
Omer15- SerraD-1823 ilk yapışımda annemden aldım mayayı, sonra 2. Yapışımda ise sütü aldığım yerden verdiler onunla yaptım güzel oldu , süt alerjisimi var bebişinizin
Omer15- SerraD-1823 ilkönce sütü pişirdim tam kaynamaya başlıyor yükselince süt altını kapattım, sonra ılımasını bekledim tatlı kaşığı kadar mayaya sütten biraz alıp karıştırıp ekledim ben küçük kavanozlara böldüm daha güzel pratik oluyor
SerraD-1823 Omer15- 2 aylıktan beri kakada mukus var. 4. Ayda ciltte egzama başladı. Cilt testi yapıldı ancak sonuç alamadık egzamalar devam ediyor. Diyet yaptım düzelme olmadı o yüzden temkinli gitmeye çalışıyoruz
duyguluannee SerraD-1823 instagramda hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var tavsiye ederim alerjik bebekler için de öneriler paylaşıyor