tazebiranne_ Anneler merhabalar .. tecrübesiz anne olunca herşeye buraya koşuyorum 🤭 Kehribar kullanıp faydasını gördünüz mü? Orijinal olup olmadığını nasıl anlarız ? Alıp memnun kaldığınız yer var mı güvenilir orjinal olan Bebeklerinize ne için aldınız 🤷🏻♀️ bakalım bakalım
Ardenaden tazebiranne_ kzomda bnce oldu trendyoldn almistm.osmantasti sanirim bn azilari fln pek anlamadm yani ciktgni ilk disler zordu snrasi geldi gecti 3.5 yasnda hala.boynunda smdi oglumada siparis edicm sertofokasiyla geliyor zaten
biimiyomyardimet tazebiranne_ ben kullandım, diş sürecimiz çok rahat geçti ama ona mı bağlı bilmiyorum patır patır salya akıtmadan çıktı hepsi 🤍 tabii ilk dişinde tetagilde kullanıyordum doktorumuz tüm diş yerlerine sür ilerisi için iyi olur demişti onun da etkisi vardır mutlaka 🥰 internetten almadım Mardin’den bir tanıdık aracılığıyla getirmiştik bu arada
Rabiaddkglu06 tazebiranne_ bana kardeşim hediye etmişti sofimaya diye bir mağazanin ismi vardı kutuda salya falan olmadı ben o konuda faydasını gördüm
merve171214 tazebiranne_ oğluma 4 aylıktan beri takıyorum çok faydasını gördüm şuan 32 aylık hala takıyoruz kızıma da aldım ona da takmaya başlıcam ben trendyoldan almıştım satıcı hatırlamıyorum eski hesabıma giremiyorum çünkü
tazebiranne_ amfk fiyat farkları çok o yüzden sertifikalı bakayım dedim bir yerde 100-200 başka yerde 500-600
biimiyomyardimet sultano 4. Ayda salya akıtmaya başlayınca taktım ben o zamanlar korkuyordum boynuna değil de ayak bileğine takıyordum hatta.
smy17 tazebiranne_ benim oğlum kolikti. Genel olarakta çok huysuz bi bebek ben hem diş içi. Hemde gazına vs iyi gelsin diye bilekliğini aldım dedim iyi gelirse kolyesini de alırım. Trendyoldan almıştım sertifikalı geldi zaten. Ama ilk dişleri bile çok çok ağrılı geçti. Heniz başka dişi çıkmadı ama bize pek bi faydası olduğunu söyleyemeceğim.
kaderbilge tazebiranne_ ben kehribar kullanıyorum şu aralar kullanamıyorum doktoruma sorup artık boynuna takmayı düşünüyorum melekannem die bı sayfadan aldık orijinal daha önce ablamda yeğenim için kullandı faydasını görmüştük diş konusunda ağzının suyu fazla akmıyordu
neanladinyurdagull tazebiranne_ orjinal aldım 2 aylıkken bileğine taktım.Kolye aldım ama bogma korkusundan bileğine taktım.1 ay kadar durdu çok huzursuzdu birgün çıkardım kremliyeyim dedim bi baktım ki kolumda yanık izleri oluşmuş top top.7 buçuk aylık kızım hâlâ iz duruyor rengi soldu ama iz hâlâ var bidaha töbe dedim.Salyaya vs hiçbir işe de yaramadı.3 aylikken diş sorunları başladı hâlâ aynı devam