Merhaba uzun zamandır bebeğimin etiyolojisi bulunamayan hipotonisinin tedavi süreciyle uğraşıyorum. Önce başımızı tutmakta zorlandık sma mlpa testleri mr vb. her şey yapıldı hepsi temiz çıkmıştı 5.5 aylıkken tuttu.şimdide yaşını geçti ama emeklemiyor ve yürümüyor(13 aylık). Bundan ötürü bir sürü kan tetkikleri, radyolojik tekikler vb. istedi. Artık hastane ya da üniformalı birini görür görmez basıyor bağırtıyı ve ağlamaya başlıyor. Fizik tedaviye başladık yeniden ancak benim kızım asla fizyoterapiste gitmiyor sadece ona gitmiyor. Önce değiştirdiler yine olmadı onun kendisine dokunmasına izin vermiyor. Evde başladık bir fizyoterapistle oralarda olmayacak diye ama oyun eşliğinde bir miktar kansa da sürekli ağlıyor. Artık içim parçalanıyor çocuğumuzun travması olduk resmen diye. Sizde de durumlar böyle mi? yani terapiler de hep ağlıyorlar mı ya da sonrasında mı alıştılar?
Böyle giderse ne yapacağımı bilemiyorum. Diğer haftadan itibaren yüzmeye başlayacağız öneri doğrultusunda. Ama çok tedirginim