Aminehumamoms Çamaşır suyu ,bulaşık tableti , bulaşık deterjanı olarak öneri verebilirmisiniz. malum israil ürünleri çoğusu
tomvejerry Aminehumamoms ben genellikle bimin ve şokun kendi ürünlerini alıyorum gayette memnunum çamaşır suyundan cifinden vs,bulaşık tabletini de sparx çıkmış bimde var onu denicem bakalım
Poyrazsmomm Aminehumamoms Benim daha bulasik tabletim bitmedi almadim ama annem asperoxun bulasik tabletini cok cok begendi cidden pas parlak cikariyor bardaklari sarartmiyor.Camasir suyunuda bimden almaya basladim cif vs..
aslhnkrts Aminehumamoms bulaşık deterjanı elde olan bazen bimden desto bazen Migros’tan alıyorum Migros marka Bulaşık tableti de asperoxun çıkardığı sparks var o muhteşem yıkıyo bir de yetiş var ondan da memnunum dönüşümlü kullanıyorum Çamaşır suyu da bingo ve Migros markalı olanlarsan alıyorum
Sassolsobe Aminehumamoms çamaşır suyu Migros’un kendi markası aşırı iyi , Abc marka beyaz olan aşırı iyi , sıvı bulaşık elde yıkama borline aşırı iyi veya bingo , ben bunlardan memnun kalmıştım