uffuu Hamile kaldığınız kiloya ne zaman ulaştınız kilo vermek için birşeyler yaptınız mı hem emzirip hem zayıflayan var mı
uykucukoalaa uffuu hamile kaldığımda 50 kiloydum ben hep zayıfım yani 64 le doğuma girdim doğumdan sonra sadece emzirme ve bol su ile eskisinden daha zayıf oldum bı anda 44 kg düşünün şuan 2 yaşında az emiyo 50 ye dönebildim. Tavsiyem bol su icmek
Kuzeymomss uffuu 1 ay içinde ulaştım fakat oğlum emmeyi bırakınca yine aldım. 52 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğuma girdim 58 kilo ile çıktım, 1 ay içinde de 52 kiloya düştüm. Oğlun 26 aylık şuan 62 63 arası gidip gelıyorum
pr24 60 kilo ile hamile kaldım. 76 kilo ile doğuma gittim. 24 günlük olduk şuan 66 kiloyum hiç birşey yapmadım kendiliğinden gidiyor. Ama son 3-4 kiloyu sanırım diyet ile vermem gerekecek.
beyzzsenturkk_ uffuu 30 kilo aldım 57yle hamile kaldım 64 kiloda 1,5 yıldır sabitim maalesef kıramıyorum
Sevemr uffuu 71.800 ile hamile kalıp, 90 la doğuma girdim. Oğlum 6 buçuk aylık. Şuan 74 kiloyum. diyet fln yapmadım.
Cns15 uffuu hamilelikte 8.5 kg aldım 52 ile hamile kalmıştım hastaneden eve geldiğimde 49 kg idim şuan 48-49 arası yani hemen verdim hiç bişey yapmadım bol su içiyorum zaten normalde de bol emzirince bir de genetik
onefinemom uffuu 50 kilo ile hamile kaldım, 58 doğum ve şu an 2 ay geçti 47 kiloyum… hamile kaldığım kiloya dönmeye çalışıyorum
Lavitaebella uffuu 54 ile hanile kaldım 70i gördüm doğumdan önce. Oğlum 5 aylık 59-60ım. Emziriyorum diyet yapmadım ama bu 5-6kilo yapışacak gibi,vermem lazım.