bikupakahvee 3 gün önce 2 gün ara ile 2 kere hızlı gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün regl olmam gerekiyor sizce yanılma payı varmıdır testin
Kadifemsii bikupakahvee hızlı gebelik testi dediğiniz normal test mi . Yoksa erken test falan mı . Genelde reglden önce erken testler sonuç veriyor . Regliniz geçtikten sonra test yapın bence daha doğru sonuç verir
bikupakahvee Kadifemsii baktım ismine tekrar erken gebelık testi hızlı sonuç yazıyordu üzerinde Tekrar denerim o zaman başka testle sağolun
Beyninizikullanmakucretsizdir nanelisekerr_ artimed testi genelde çoğu kişide yalancı pozitif gösterir bende hep negatif gösteriyor. Demek ki testlerde kafayı yemiş ne sonuç göstereceklerini şaşırıyorlar 😂
nanelisekerr_ Beyninizikullanmakucretsizdir bende baya silikti hatta kuruma dedim ama gerçekmiş. Olabilir 🥲😂
ozlemaryad Bende de testler hiç göstermedi bir tanesinde silik çıkmıştı ama belki 50 tane yapmıştım o da düşükle sonuçlandı zaten kızıma hamile olduğumu öğrenirken de silik çıktı kan testiyle öğrendim yani çok güvenme kafayı yemiş testler 😂😂😂