Meva_2020 Kızlar bebeğim 34 hafta da doğdu 2900 47 cm olarak . 10 gün küvezde kaldı 2600 49 cm olarak bize teslim edildi . Şuan 2 ay 10 günlük 5 kilo boyu 56 cm baş çevresi 38 buçuk . Görenler minik duruyor diyor normal mi ?
tubiiik_ Meva_2020 prematüre bebek normal minik olması siz kimseyi gale almayın onlar konusur konusur durur gayette boyu kilosu baş cevresi normal benım kızım 34 haftalık dogdu 43 cm 1800 gram dı suan 2,5 yasında yaşıtlarıyla aynı
schwarzerose Meva_2020 normal canım benimki 34 haftalık 2200 doğdu ve 2100 taburcu olduk şuan maşallah gayet iyi
kizinaasikbiranne Meva_2020 benim kızımı görselerdi muhtemelen görünmüyor derlerdi 😂😂 şaka bi yana böyle yorum yapanların kafalarını duvara sürtmek istiyorum gayet normal kiloda benimki daha küçücüktü şu an 17. Ayımızdayız ve yaşıtlarından boylu kilolu duruyor 🙈
sevdahavva Gayet normal bence hiç sıkıntı yapmamalisin benimkide 35+6gunluk doğru 2kilo200gram şuan aynı 2ay 10gunluk kilosu 3.200 çok az aloyoruz biz ama bilmiyorum ya ne yapacağımı mama veriyorum emziriyorum
Meva_2020 sevdahavva bi süre benim oğlum da alamadı allerji çıktı çünkü sonra allerjik mamaya geçtik 60 gram aşmaya başladı günlük
Nurfatihsare tubiiik_ merhba şuan boyu kilosu nedr bizmkide kız 2.5 sayılır boy 90kilo 11.8 1700 doğdu ama minyon duryr bana mı öle gelio
sevdahavva Nurfatihsare 2bucuk aylık bebeğin kilosu 11kilosu imkansız yanlış yazdınız heralde 1.700dogdu diyosuniz eyer oylesyse bilemedim
tubiiik_ Nurfatihsare suan guncel boy 96 cm kilosu 16 sizin ailede minyon tip varsa kızınız ona cekmiş olabilir benım arkadasım var kızı ayında dogdu 27 aylık o kilosu 11 boyu 85 ama anne baba kısa boydu doktoru genetik demiş
sevdahavva Nurfatihsare himm tamm ya bişey danisicam bebeğim dogudundan beri ağlaması çok az sesi cikiyo camsakuraya doğum yaptım yenidoğan doktoru bı sendromdsn şüphelendi ama kılık bütün bogaza gösterdik bişey yok dedi zamanla çıkar dedi sesi genetige takipliyoz oda genetillik bişey yok dedi çok korkuyorum ağlarken kedi gibi sesi cikiyo ne yapmalıyım bilmiyorum tekrardan randevu aldım goturcem iacim rahat degil
Nurfatihsare sevdahavva şuan akc aylık benm kizmda oleydi ilk doğdu zmn hatta göz rop muyasende.bu çocuk aglmayi bilmiyr dedi çok bozuldm mesela ama gcti sonra tbi
Nurfatihsare sevdahavva üç aylikken duzlr bence sknti ypmyn çok küçük smdi çok fena aglayncs inletiyor 😁
sevdahavva Nurfatihsare inşallah düzelir ya çok üzülüyorum sürekli kafamda bı soru işareti çıkmıyor aklımdan iki aylık oldu niye hala gecmiyo fiye
sevdahavva Meva_2020 Meva_2020 umarım ondandır ya çocuk doktoruna götürdüm çocuk metobolizmaya yonlerdirdi bakalım pazartesi giturcex siz nasıl anladınız alerjik olduğunu çocuk doktoruna mi goturdunuz ben hem emziriyorum hemde mama veriyorum Bebelac gol kullaniyofum baktım yaramıyor Aptamil e geçtim bakalim
tubiiik_ Meva_2020 kilo boy motor becerilerini 4-5 aylık oldugunda yakaladı emekleme dönme yürüme yasıtlarına göre 2 ay gec oldu