459251 Kızlar uygun fiyatlı her şey dahil Alanya Belek vs civarı otel bakıyorum varmı önerileriniz ne kadara ayarladınız 🍬
Kadifemsii 459251 son 3 yıldır uyguna tatil ayarlayamıyoruz maalesef . Fiyatlar hep yüksek ama keyfimizden de ödün veremiyoruz Rabbim akıl sağlığı versin bize 😂
suheyla92 459251 biz foça’dan ev tuttuk günlük 6.000 TL Deniz 50 metre imiş inşallah güzel geçer Bebiş 4 aylık olacak bakalım nasil olcak korkuyorum biraz
marilynpelo 459251 Bütçenize uyar uymaz bilmiyorum. Antalya’da ; Regnum Carya Granada Luxury Belek The Land Of Legends Kingdom Titanic Mardan Palace Otellerini öneririm.
KubraKaranKaya Kuşadasına gidiyorum haftaya .3 gece 4 gün herşey dahil çocuk içinde kaydıraklı havuzu var denize yakın 19000
Ftmabilalxx KubraKaranKaya üç gün on dokuz bin mi yanlış mı okudum . En son 3 yıl önce türkiyeye geldim fiyatlar çok tuhaf geliyor ucuz mu pahalı mı anlamıyorum
Kadifemsii 459251 bizde öyle yapıyoruz işte içimiz yana yana veriyoruz 😬😬 10 gün villa kiraladık 90 bine geçen gün 1 haftaya 50 bin ödemiştik
KubraKaranKaya Meri-Mel banada çok uygun geldi. Zaten izmirde yaşıyorum. Otel tatiline gideceğim için çok uzağı tercih etmedim yolculuk sevmiyorum pek
Aloneeee Antalya da 30 bine 4 gece tuttuk premium herşey dahil olarak. Ama çok tereddütte kaldım iptal mi etsem diye kararsızım
mhrmh Biz seferihisarda günlük 2500 yazlık kuşadasında günlük 1500 karavan kiraladık Sonrasında da algora helal otele gideceğiz 4 gece 5 gün her şey dahil 23 bin erken rezervasyon ile 2 yetişkin bebeğimiz şu an 6 aylık