sunamm Kızlar hesabı ablam için yeni açtım. Ablam ilk kez bu ay adeti gecikti kan verdi fakat gebelik yok 🥹 ablamda neden adet olmadığını Merak ediyor gebelik olurda acaba kanda geç çıkma ihtimali var mı 9 gün gecikme oldu bu arada
Cennetkokulum___ sunamm Normalde adetleri her ay düzenli midir? Adet gecikmesini direkt hamileliğe bağlayamayız. Doktora muayene olmasını söyleyin. Sebebini de öğrenmiş olur ama eğer düşünüyor ise inşallah hamiledir de gecikmiştir ☺️
Tuuggccee sunamm benmde 5 gun oldu gecıkme 6 aydır oluyorum adet duzenlıde olıyordum neden boyle oldu anlamadım havalardanmı neden bılemedım umarım olurum
turkan2_ sunamm mevsimsel olabilir şu sıralar herkeste aynı sorun var gbi 19hun gecikmem var benimde 🤦🏼♀️ama bazen geç döllenme de olabiliyo çoğu posta okumuştum
sunamm Cennetkokulum___ evet her ay düzenli oluyor ve çocuk çok istiyorlar ama kanda negatif çıktı ve hala adet olmadı
Cennetkokulum___ sunamm sadece adet gecikmesinden teşhis koyamayız dediğim gibi jinekolojiye randevu alsın doktora muayene olsun zaten doktor gerekli yönlendirmeleri yapacaktır.Gecmis olsun