Elifzumraaa Hanımlar merhaba. Kızım 26 aylık tuvalet eğitimine başladık bugün 3. Gün.. çocuk tuvalete gitmek istemiyor. Öncesinde alıştırma da yapmıştık istekle gidiyordu fakat şuan gitmeyip altına yapıyor sürekli. Nasıl atlatabilirim bu durumu 🤦♀️🤦♀️
Kuzeymomss Elifzumraaa Lazımlığa mı yaptırıyorsunuz yoksa klozete mi? Benim oğlum ilk lazımlığında alıştı şimdi ara ara apart ile klozete oturtuyorum. Benim oğlum da 26 aylık, 2 hafta da tam anlamıyla kavrıyorlar. Klozetten ilk zaman çok korkuyordu
Elifzumraaa Kuzeymomss aparatla klozete oturtuyoruz. Alaturka tuvalette de var evde.. ara sıra da ona götürüyoruz ama gitmek istemiyor
Sedas00 İlgisini çekecek ödüller teklif edin sticker seviyorsa veya boya hatta biz kağıda balık çizdik boyadık ona kestirip lazımlıga attık tek tek çişini yap balıklar yüzsün içinde diyerek sevdi yapmaya başladı
Kuzeymomss Elifzumraaa Korkuyordur büyük ihtimalle. İlkte oğlum asla oturmak istemiyordu, 2 3 hafta sonrasında apart ile klozete oturmaya başladı. Çünkü artık çişini kakasını kavradı. Alışana kadar lazımlığa yaptırın bence